Kā katrs zvaigžņu zīmes pārstāvis ceļas no rīta: dažs jau pamodies 5 no rīta, cits patstāvīgi aizguļas

Lauva

Lauvas labprāt paguļ piecas minūtes ilgāk un nekautrējas izteikt vēlmi pēc diendusas. Bet ja, kas svarīgs gaidām, tad noteikti var negulēt visu nakti.

Jaunava

Jaunavas vienkārši ienīst rītus! Šī zvaigznāja pārstāvjiem ir ļoti grūti šķirties no spilvena un segas. Katru reizi viņi pieliek titāniskas pūles, lai pieceltos un savāktos. Jaunavas bieži pamostas vēlāk nekā modinātājs, kas liek viņām sistemātiski kavēt darbu.

Svari

Svarus no rītiem ir ļoti grūti pamosties. Katrs rīts viņiem ir kā smags darbs. Tomēr, saprotot nepieciešamību no rītiem celties, šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji tomēr savelk kopā. Parasti viņiem palīdz apziņa, ka bez rīta diena nesāksies.

Skorpioni

Skorpionus no rītiem bieži apciemo filozofiskas domas. Izkāpjot no gultas, viņi var runāt par netaisnību dzīvē un nolādēt visu pasauli. Ļoti bieži Skorpioni rītu sāk, lasot avīzi vai skatoties televizoru. Tas viņiem kaut kādā veidā sniedz enerģijas pieplūdumu visai dienai.

Strēlnieks

Strēlnieks rītu pavada ļoti praktiski. Viņi saprot, ka, ja tas sākas ar pozitīvu, tad visa diena paies tādā pašā garā. Tāpēc katram šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvim ir savi mazi triki, kas ļauj uzlādēties ar pozitīvo. Kāds pamostas, klausoties groovy mūziku, kāds dod priekšroku skriet vai ieiet aukstā dušā.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Mežāzis

Mežāži ceļas agri. Kā likums, no rītiem viņi ir ļoti savākti un disciplinēti. Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem patīk šo diennakts laiku pavadīt klusā un mierīgā vidē, tāpēc viņi pamostas ilgi, pirms visi pārējie mājsaimniecībā pieceļas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri diez vai var izturēt rītu. Neskatoties uz to, viņi dara visu iespējamo, lai viss noritētu labi. Tāpēc Ūdensvīri ir pieraduši visus svarīgos jautājumus risināt dienas otrajā pusē, un rīta laiku velta sev.

Zivis

Zivis labprātāk rītu pavada vientulībā. Viņiem ir grūti attālināties no miega, tāpēc bieži vien šajā diennakts laikā šī zvaigznāja cilvēki nav tajā labākajā garastāvoklī. Parasti no rītiem Zivis nevēlas ne ar vienu runāt, tādējādi cenšoties novērst strīdu.

Katrs no mums rītu sākam savādāk. Tāpēc nepārmetiet sev, ka esat sliktā garastāvoklī, nepietiekami izgulējāties vai kavējat darbu. Pie visa vainīga tava zvaigžņu zīme!

Leave a Comment