4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lai labāk saprastu, kāds būs vasaras otrais mēnesis, ir svarīgi zināt, kuras dienas būs bīstamas un kādas būs šajās dienās notiekošo negatīvo notikumu sekas. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, no kā jābaidās jūlijā.

1. jūlijs – Saules un Merkura konjunkcija

Jūlija pirmā diena tiks aizvadīta Saules un Merkura radītās negatīvās enerģijas paspārnē. Tas būs vecs labais savienojums, kas skars divas galvenās tēmas: komunikācija un finanses. Darba un finanšu lietās mūs sagaida haoss un apjukums. Komunikācijā ar cilvēkiem būs daudz problēmu un negatīvisma. Pārpratumi iespējami visos līmeņos – laulībā, darbā. Centieties šajā dienā nevienam neizrādīt savu toksicitāti.

3. jūlijs — Supermēness Mežāzī

Supermēness ir tad, kad pilnmēness ir vistuvāk Zemei. 2023. gadā kopumā būs trīs supermēneši, un 3. jūlijs ir pirmais no tiem. Šoreiz būs Pilnmēness Mežāzī, tāpēc tas būs bīstami, bet ne tā, kā tas varētu būt. Zemes stihijas spēks ievērojami vājinās Mēnesi, bet arī padarīs mūs vājus un slinkus. Neapšaubāmi, šī diena būs ārkārtīgi nelabvēlīga, taču tā paliks visai paredzama.

Lielā problēma ir tā, ka cilvēki, visticamāk, pārtrauks iet viens pret otru. Atrast kompromisus kļūs daudz grūtāk. Spītība var radīt lielas problēmas darbā, kā arī strīdus ģimenē.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: būs lielāka iespēja gūt panākumus komunikācijā un biznesā!

Lasi arī: Kādas kļūdas attiecībās visbiežāk pieļauj zvaigžņu zīmju pārstāvji?

23. jūlijs — sākās Venēras retrograds

Venera būs retrogrāda 202. gadā no 23. jūlija līdz 3. septembrim. Pati Venēras retrofāzes sākuma diena būs ārkārtīgi bīstama, jo 23. jūlijā mēs krasi zaudēsim daļu savas enerģijas, fiziskā spēka. Daudzos no mums var izgaist vēlme kaut ko darīt un tiekties pēc kaut kā. 23. jūlijā gan mīlestība, gan veselība piedzīvos pagrimumu. Iespējams pēkšņs spēka zudums. Esiet piesardzīgs, jo cilvēki var kļūt mazāk pretimnākoši.

27. jūlijs — Merkura konjunkcija ar Venēru

Veneras un Merkura savienojums ir visbīstamākais notikums jūlijā. Ja šīs divas planētas atrodas vienā un tajā pašā Zemes pusē, tas rada nopietnas enerģijas problēmas. Šajā dienā mums atņems spēkus, un arī ar lielu varbūtību kļūsim ātrs, agresīvs. Gandrīz neviens negribēs atrast kopīgu valodu. Tā vietā visi vēlēsies vienkārši būt savtīgi. Katrs centīsies vilkt segu sev virsū, veicinot savas intereses, apejot kopīgās.

Neaizmirstiet, ka arī jūlijā būs  labvēlīgas dienas . Eksperti atzīmē, ka slikto būs daudz vairāk, tāpēc ir svarīgi koncentrēties uz kaut ko pozitīvu un kārtējo reizi nepazaudēt drosmi. Novēlam veiksmi, lai cik nelabvēlīga būtu šī vai cita diena.

COMMENTS

Leave a Comment