2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

27.jūnijā Merkurs būtiski pasliktinās savu noskaņojumu sakarā ar pāreju Vēža zīmē. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, cik ilgi viņš būs šajā amatā, kādas briesmas mūs gaida un kā ar tām cīnīties.

Merkurs paliks savā vājākajā pozīcijā līdz 10. jūlijam ieskaitot. Tas ir salīdzinoši īss periods, taču šajā laikā katra no mums dzīvē var notikt daudz nepatīkamu notikumu. Šī iemesla dēļ ir svarīgi būt uzmanīgiem, jo, lai arī Merkurs ir finanšu plūsmu planēta, tas ietekmē arī mīlestības sfēru, jo regulē komunikāciju starp cilvēkiem. Šī iemesla dēļ eksperti iesaka “atklāt” amuletus pret neveiksmēm , kā arī sākt meklēt abos virzienos.

Auns

Merkurs diezgan spēcīgi ietekmē Aunu, tāpēc šīs Zvaigžņu zīmes cilvēki diezgan skaidri izjutīs pirmās planētas pārejas Vēža zīmē sekas. Pirmkārt, zvaigžņu eksperti stingri iesaka netērēt daudz naudas, īpaši nederīgām lietām un pakalpojumiem. Ja ir iespēja iztikt bez kaut kā, labāk to izmantot, jo šajā periodā nepareizi iztērētā nauda var neatgriezties. Auni ir agresīvi cilvēki, taču tagad viņiem labāk ar prātu pieveikt to, ko agrāk varēja pārvarēt ar spēku.

Vērsis

Vērsim, tāpat kā visām pārējām Zīmēm, būtu jāuzmanās no finanšu krāpšanas un riskiem, taču tas nav svarīgākais brīdinājums laika posmam no 27. jūnija līdz 10. jūlijam. Vissvarīgākais attiecas uz ainavas maiņu un ceļojumiem. Tagad doties tālā ceļojumā ir stingri aizliegts. Ja nav izvēles, pirms izbraukšanas viss ir jāpārbauda divas vai pat trīs reizes. Tāpat nav atļauti pārskaitījumi. Iespējams, ka planēta arī veicinās jaunu fobiju rašanos. Vērsis pamazām izkļūs no šaubu un baiļu bedres.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: būs lielāka iespēja gūt panākumus komunikācijā un biznesā!

Dvīņi

Dvīņus šāda pāreja ietekmēs ļoti, ļoti slikti. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šiem cilvēkiem ir jāatceras vislielākā piesardzība absolūti visā. Ja kaut kas spītīgi neizdodas, tas var nozīmēt tikai vienu: jums ir jāmaina pieeja. Lai to izdarītu, protams, vēlams bez steigas. Galvenā nākamā perioda problēma Dvīņiem ir komunikācijas grūtības. Parasti šiem cilvēkiem šādu problēmu nav, bet ne šoreiz. Saskaņā ar prognozēm, Dvīņi bieži var paklupt uz ļoti nepatīkamām un toksiskām personībām.

Vēzis

Veiksme Vēžiem nepazudīs, taču Merkura pāreja viņu zīmē viņiem neko labu nesola – tas ir skaidrs. Iespējams, darbā radīsies kādas nepatikšanas. Garastāvokļa izmaiņas var notikt arī biežāk. Līdz 10. datumam ieskaitot, Vēžiem nevajadzētu ļaut vaļā barbu pret mīļajiem. Runājot par kolēģiem vai nepazīstamiem cilvēkiem kopumā, šis noteikums joprojām ir aktuāls, jo cilvēki būs ātrāk un nedosies kabatā pēc atbildes. Labāk neriskēt, nekā velti.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment