Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Tīģera gadā

Vispirms jāpalīdz sev un tad citiem

Tīģeri bieži rīkojas pretēji. Savas muižniecības dēļ viņi bieži cieš no naudas trūkuma. Ir svarīgi lielāko daļu savu resursu (laika, pūļu, enerģijas) ieguldīt darbā un lietās un nelielu daļu no tiem veltīt citiem cilvēkiem. Tikai pēc tam, kad Tīģeri nestrādās naudas dēļ, bet nauda sāks strādāt Tīģeriem, varēs mēģināt spēlēt altruismu. Līdz tam labāk palikt mēreniem egoistiem.

Lasi arī: Labā ragana nolika ziepes uz sliekšņa, nebijām gaidījuši tik spēcīgu efektu

Lasi arī: Vai, ejot ciemos, jānovelk apavi un jāvelk saimnieku piedāvātās čības?

Nav jātiecas pēc bagātības

Ir iespējams un nepieciešams sasniegt bagātību, taču labāk neiet uz pārmērīgu bagātību un finansiālo pārpilnību, kurai nav robežu. Tas ir strupceļš, jo naudas vienmēr trūkst. Tīģeriem ir jācenšas nodrošināt sevi un savus tuviniekus ar visu nepieciešamo, taču, ja viņi veltīs pārāk daudz laika bezjēdzīgai līdzekļu uzkrāšanai jebkurā formā, agri vai vēlu tas kļūs garlaicīgi un vairs nebūs jēgas.

Nav nepieciešams ņemt kredītus un krist parādos

Šeit nav runa par to, ka Tīģeri nespēs visu atgriezt laikā. Vienkārši šīs austrumu zīmes pārstāvjiem ir ļoti grūti pārdzīvot periodus, kad viņi kādam ir parādā. Labāk ir mazliet padzīvot, kaut ko sev liedzot, nekā izrādīt vājumu un aizņemties no kāda, lai atbrīvotos no komforta trūkuma. Tīģeri ir cilvēki, kuriem ir jānodrošina komforts, un parādi un kredīti vienmēr atņem šo stabilitātes sajūtu.

Nav nepieciešams iekasēt zemu maksu par jūsu pakalpojumiem

Tīģeriem ir svarīgi iemācīties novērtēt sevi un savu darbu, savu laiku. Ja esat dzimis šī varenā dzīvnieka gadā, vienmēr mēģiniet iekasēt par saviem pakalpojumiem nedaudz vairāk naudas, nekā jūs domājat, ka esat pelnījuši. Jā, tas var novest pie dažu klientu zaudēšanas, taču jūs iegūsit lielāku peļņu un ietaupīsiet savus nervus.

Protams, pašā biznesa karjeras sākumā jūs nevarat prasīt pārāk daudz naudas. Lai iegūtu pieredzi, jums būs jāstrādā ar zaudējumiem, bet pēc garlaicīgu iemaņu apguves ņemiet pareizo naudu par saviem pakalpojumiem. Ja samierināsies ar centiem, vari nekļūt bagāts.

Eksperti arī iesaka atcerēties  pārpilnības plūsmas traucējumu iemeslus, kas noved pie finanšu panākumu sabrukuma. Atcerieties, ka naudas lietas prasa piesardzību un tālredzību. Nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus.