Kā kopt krūtis, lai tās būtu veselas un skaistas

krutis
* Vēsas dušas masāža katru dienu nostiprina As**svadus un padara krūtis elastīgas un tvirtas. Procedūru sāk ar kreiso krūti, izdarot ar ūdens strūklu apļveida kustības. Masāžas ilgums – 1-2 minūtes.

* Pirms dušas ieteicams krūtis izmasēt ar mīkstu dabisko saru suku. Tas aktivizē As**sriti un noņem atmirušās ādas šūnas.

* Teicami krūtis tonizē un nostiprina citrona sulas un ruma aplikācija. Citrona sulu sajauc vienādās daļās ar rumu, maisījumā samitrina salvetīti un uz 20 minūtēm pieliek krūtīm.

* Vēl labāk krūšu ādu elastību uzlabo kampara spirta un degvīna komprese. Abas sastāvdaļas sajauc vienādās daļās, maisījumā samitrinātas salvetītes pieliek krūtīm un virsū uzliek frotē dvieli. Procedūras ilgums – 10 minūtes.

* Svarīga ir arī diēta. Uzturā vairāk jāiekļauj dilles, rozmarīns un zaļie lociņi. Tieši šajos zaļumos ir atklātas vielas, kas krūtis aizsargā no vēža.

Lasi vēl: 10 lietas, ko tavas krūtis var atklāt par tavu Vese***as stāvokli; #5 ļoti pamanāmi!

Lielākā daļa sieviešu pret savām krūtīm ir diezgan kritiskas – uzskata, ka tās ir vai nu pārāk mazas vai pārāk lielas… Kā saglabāt skaistu krūšu formu līdz pat vecumdienām?

Diemžēl nekādi fiziskie vingrinājumi krūtis nespēj palielināt, jo tās nesastāv no muskuļaudiem. Krūšu forma un izmērs galvenokārt atkarīgs no iedzimtības, hormonu līmeņa asinīs. To lielums mainās proporcionāli ķermeņa masai – ja sieviete pieņemas svarā, krūtis kļūst prāvākas, ja svars samazinās – samazinās arī krūtis. Taču neatkarīgi no krūšu lieluma tām vienmēr jābūt vingrām, kas savukārt ir atkarīgs no krūšu muskuļu tonusa. Krūšu ādu padarīt elastīgāku iespējams ar dažādiem vingrinājumu, kas savukārt palīdz uzlabot krūšu formu un rada iespaidu, ka tās ir lielākas. Lai sasniegtu vēlamos rezultātus, nepieciešamas hanteles – sākot no 2,5 kg. Jāvingro ne retāk kā 3 reizes nedēļā. Vingrojot muskuļi kļūs stingrāki un elastīgāki, bet krūtis – augstākas un skaistākas.

Krūšu forma ir atkarīga arī no krūštura. Tas nedrīkst krūtis spiest vai berzt. Ieteicams valkāt krūšturi ar polsteriem, kas uzlabo krūts formu. Ir sievietes, kas nevalkā krūšturi, jo uzskata, ka tas traucē. Tomēr labāk no tā neatteikties (īpaši lielu krūšu īpašniecēm), citādi krūšu saites izstiepjas un pēc tam vairs nekad neieņem iepriekšējo stāvokli.

Krūšu ādai jābūt maigai un mīkstai, tāpēc āda regulāri un rūpīgi jākopj un jāmasē. Ādu lieliski ietekmē kontrastduša vai aukstas kompreses, toties nav vēlams bieži iet karstā vannā. Nevajadzētu arī krūtis mazgāt ar ziepēm, bet šim nolūkam izmantot attīrošus krēmus. Pēc ūdens procedūrām ieteicams maigām apļveida kustībām krūšu ādā iemasēt krēmu.

Taču, lai kāda būtu krūšu forma un izmērs, daudz svarīgāk ir, lai tās būtu veselas. Tāpēc tās katru mēnesi jāapskata spogulī un uzmanīgi jāiztausta. Ja jūtami kādi sacietējumi, nekavējoties jākonsultējas ar ārstu. Un vēl. Lai saglabātu veselas krūtis, tās jāsargā no sasitumiem, nedrīkst pārsauļot, ieteicams arī atturēties no alkohola lietošanas un smēķēšanas.

Leave a Comment