Kā likt Visumam palīdzēt: Jeļenas Jasevičas padoms

 

Jeļena Jaseviča ir šova Ekstrasensu cīņas 12. sezonas uzvarētāja. Viņas dziļās zināšanas bioenerģētikā un ezotērikā palīdz cilvēkiem sazināties ar mūsu pasaules pārpilnības centru, lai dotu iespēju iegūt to, par ko sapņo.

Mēs visi dzīvojam saskaņā ar  Visuma likumiem, par kuriem mēs rakstījām iepriekš. Visi no tiem ir līdzsvaroti un viegli saprotami. Tas vēlreiz pierāda, ka jebkuru sapni var īstenot. Viss, kas nepieciešams, ir nedaudz zināšanu un pārliecības.

Visums un enerģija

Jo lielāka ir mūsu enerģija ar jums, jo lielākas iespējas gūt panākumus mīlestībā, biznesā, darbā, finansēs. Jo vieglāk ir uzlabot savu veselību, izārstēt kādu slimību vai pilnībā novērst tās rašanos.

Mūsu aura var būt gaiša vai tumša, piemēram, tīra koksne un ogles. Vienmēr ir iespēja tikt attīrītam. Visaptveroši padomi no  Jeļenas Jasevičas emuāra palīdzēs jums iemācīties dzīvot pilnīgā harmonijā ar apkārtējo pasauli, kas ir pilnībā un pilnībā caurstrāvota ar enerģijas stīgām.

Ekstrasensa padomi veiksmes piesaistīšanai

Ir daudz padomu enerģijas lauka aktivizēšanai. Galvenais no šiem padomiem palīdzēs jums nokļūt uz pareizā ceļa, kurā ir tikai labi cilvēki, bagātība un labs garastāvoklis. Visums nav burtiski jāpiespiež — vienkārši ievērojiet dažus padomus:

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada septembrī: dienas, kad vieglāk paveikt darbus un noslēgt līgumus!

Lasi arī: Bīstamākās dienas 2023. gada septembrī: esiet ļoti uzmanīgi, šajās dienās sagaidāms daudz nepatikšanu!

  • Nekoncentrējiet visu savu uzmanību uz vienu jautājumu. Jo vairāk uzdevumu jūs vienlaikus atrisināsiet, jo efektīvāk jūs  pārvaldāt savu dzīvi . Biežāk novēršiet uzmanību no aktuālām problēmām, risinot tās automātiski. Ja kaut kas jūs traucē, jums nekavējoties jāpārslēdzas.
  • Atbrīvojieties no sliktām domām. Ikvienam ir ļauni impulsi, bet normāli cilvēki prot tos bloķēt. Sabiedrība un morāle mums ir iemācījusi pareizās lietas, taču dažreiz šie gadsimtiem vecie ieradumi neizdodas. Neatriebieties nevienam un neļaujiet viņiem domāt par jums sliktu. Ja jūs mēģināt pārliecināt savu nīdēju, bet viņš ir nelokāms, tad visu vainu uzvelciet uz viņa pleciem. Bet, kamēr jūs esat noslēgts un noraidāt šo sarunu, jums ne tuvu nav paveicies.
  • Uzdodiet pareizos jautājumus. Vienmēr uzdodiet jautājumus tā, lai neuzdotu iemeslus. Runājot ar Visumu, izdomā, kā izkļūt no sarežģītām situācijām, kā novērst to rašanos.

Šie vienkāršie padomi palīdzēs jums pārveidot savu dzīvi un sākt dzīvot pareizi no enerģētiskā viedokļa. Laika gaitā jūs redzēsit, kā jūs sākāt pārvērsties no krizāles par tauriņu.

Sveču liesmas meditācija palīdzēs atjaunot enerģiju un uzlabot aizsardzību pret ļaunu aci un lāstiem, kā arī negatīvām programmām . Jebkura meditācija ir labs veids, kā iepazīt savu iekšējo pasauli un savas bailes. Ekstrasenss apstiprina šādu praksi.

Leave a Comment