Kā mainīt savu dzīvi ar domas spēku

Pastāv plaši pazīstama teorija, ka mūsu domas un vārdi, ar kuriem mēs tos izsakām, programmē mūsu zemapziņu. Attiecīgi, ja mēs pastāvīgi domājam un izrunājam negatīvo, tad mēs to piesaistīsim dzīvē. Ja vēlaties mainīt savu likteni uz labāku, pārkārtojiet sevi pozitīvā veidā.

1. Sāciet runas vadību. Lai pareizi izveidotu zemapziņas prātu vēlamajai darbībai vai rezultātam, mēģiniet nevis “atkal nekas nesanāks, jo es atkal nokavēju”, sakiet sev: „Es atkal nedaudz aizkavējos, bet tūlīt es savākšos”.

LASI ARĪ: 4 lietas, ko pareizais vīrietis tev iemācīs

2. Uzziniet, kā tulkot negatīvu pozitīvi. Pat ja pasākums jums nešķiet pozitīvs kopumā, mēģiniet atrast kaut ko noderīgu. Ja nedēļas nogales tīrīšanas vietā jūs visu dienu pavadījāt skatoties raidījumu, pastāstiet sev, ka „kārtība mājā ir svarīga, bet jūs beidzot atpūtāties ar prieku”.

3. Pārtrauciet kritizēt sevi un citus. Fakts, ka jūs runājat ar sevi vai citiem aizvainojoši, situāciju vienkārši nemainīs, bet garastāvoklis būs sliktāks nekā jebkad agrāk. Uzziniet, kā izteikt savu neapmierinātību bez apvainojumiem un konstruktīvāk. “Nu, es esmu muļķis,” sakiet, “nākamreiz es būšu gudrāks.”

4. Neskatieties vai neapspriediet negatīvus notikumus, it īpaši, ja esat viegli iespaidojams cilvēks. Citi ātri to aizmirsīs, bet jūs to visu grozīsiet galvās, trauksmes līmenis palielināsies un ievērojami samazinās ne tikai garastāvokli, bet arī darba produktivitāti.

5. Izlemiet par galvenajām vēlmēm (mērķiem). Pat ja tas tagad šķiet nesasniedzams, sīkumos iedomājieties, ko jūs vēlaties saņemt, un pat labāk uzrakstiet to uz papīra – tas palīdzēs jums pielāgot vēlamo vilni. Lai piesaistītu savā dzīvē to, ko jūs patiešām vēlaties, jums ir skaidri jāsaprot, kā tas izskatās.

LASI ARĪ: Attiecību ezotērika: kādas iesaukas ir nevēlams dot vīriešiem

6. Ieskauj sevi ar pozitīviem cilvēkiem, jo ​​mūžīgie ņaudētāji un cietēji “izsūc” pēdējos spēkus no jums.

7. Atgādiniet sev, ka dzīvē jau ir daudz labas lietas, jo daudziem cilvēkiem tas tiek liegts. Pievērsiet uzmanību jau paveiktajiem sasniegumiem un pārliecinieties, ka slavēsiet sevi par to, ko esat sasnieguši.

8. Augt. Strādājiet pie sevis neatkarīgi no tā, cik grūti sākumā šķiet, dzīve atnesīs daudz pozitīvu lietu. Pakāpeniski jūs pamanīsiet, ka esat kļuvis daudz pārliecinātāks, gudrāks un veiksmīgāks, kas ir labas ziņas.

9. Smaids. Smaids, pat sākotnēji mākslīgs, pakāpeniski kļūst par ieradumu un spēj noskaņot pozitīvā veidā.

avots: esotericblog

Leave a Comment