Urāns Vērsī: dzīvot pa vecam nesanāks. Ko sagaidīt Zodiaka zīmes pārstāvjiem nākamajos 7 gados?

7. martā Urāns beidzot nokļuva Vērša zīmē un paliks tur septiņus gadus. Ir laiks, kad katram no mums ir jādara mūsu revolūcija. Visi no mums gaida dramatiskas pārmaiņas, īpaši naudas, darba un komforta jautājumos. Mums būs jāatvadās ar visu, kas mūs velk uz leju, un izpētīsim jaunus apvāršņus.

Astrologi stāsta, kāpēc nav iespējams dzīvot kā iepriekš un kas visas Zodiaka zīmes gaida līdz 2026. gada aprīlim.

LASI ARĪ: 4 spēcīgas sievietes iezīmes, kuras meklē alfa vīrieši

Urāna ietekme uz cilvēka dzīvi

Urāns ir vislielākā brīvības mīlošākā un neparedzamākā planēta. Tā ir pārmaiņu un negaidītu lietu planēta, kas cilvēka dzīvē ienāk visvairāk nepiemērotākajā brīdī. Ja jūs domājat, ka jūs ierakstīsiet dienasgrāmatā jaunus mērķus un sāksiet pakāpeniski mainīt savu dzīvi, tad nē – tas nenotiks. Urāns nedos jums laiku domāt, neatstās jums izvēli, neļaus jums plānot visu un iet mierīgi pie mērķa. Viņš iznīcinās jūsu dzīvi vienā mirklī, un jums, tāpat kā Feniksa putnam, būs jāiznīcina jūsu dzīve un jāatdzimst no pelniem.

Par visām negaidītajām lietām mūsu dzīvē, patīkamām un ne tik, mums jāsaka paldies Urānam. Tā ir vienīgā planēta, kas iet ap sauli sāniski un griežas dažādos virzienos. Urāns nepadodas loģikas likumiem. Jūs plānojat vienu, tad notiek, kas cits – tas, kam nevajadzēja būt. Un galvenais – ir tas,ka visi, kas pretojas pārmaiņām, kas iet zem Urāna ietekmes, ieslīgs neveiksmju grāvī.

Urāns Vērsī, ietekmes īpašības

7. martā Urāns nonāca Vērša zīmē un paliks tur septiņus gadus. Urāns ir atbildīgs par pārmaiņām, un Vērsis pārvalda finanses, darbu un komfortu. Tas nozīmē, ka mūs visus gaida pārmaiņas, pēkšņas un neparedzamas, tāpat kā zibens no skaidrām debesīm, visās šajās sfērās. Mainīsies prioritātes, ienākumu avoti un darba vieta, jums ir jābūt gatavam atstāt komforta zonu, mainīt savu profesiju, atstāt silto biroju un doties bezmaksas maizē, sākt savu biznesu.

LASI ARĪ: 5 lietas, ko darīt pavasarī: padomi zodiaka zīmēm

Vissmagāk Urāns skars cilvēkus, kuri ir 43-45 gadus veci. Viņi būs viņu dzīves krustcelēs un izlems, vai doties: pa labi vai pa kreisi. Tas ir krīzes laiks, kad jūs nevarat pieķerties vecajam un neļaut jaunajam ienākt jūsu dzīvē. Tie, kas ir 84 gadus veci cilvēki, kas ir izgājuši cauri visu Urāna ciklu. Viņiem būs sajūta, ka kaut kas ir jādara, kamēr ir laiks, pirms ir par vēlu. Viņi varēs darīt to, par ko viņi jau sen sapņojuši, bet kaut kādu iemeslu dēļ viņi apstājās.

Cilvēkiem, kas dzimuši no 1975. līdz 1982. gadam, būs pagrieziena punkts viņu dzīvē. Situācija izrādīsies tādā veidā, ka viņiem nebūs jādara nekas, lai mainītu savu dzīvi – viņus noķers cunami un tie tiks izmesti uz nezināmiem krastiem.

Cilvēkiem, kas dzimuši no 1955. līdz 1962. gadam un no 1995. līdz 2003. gadam, būs jāpieliek lielas pūles, lai pretotos apstākļiem. Tas būs grūti, bet tā ir jauna pieredze, kas padarīs tos spēcīgākus. Viņiem būs jādodas pa nebeidzamām kāpnēm, un, ja viņi nolemj pieķerties pie vecā un stāvēt, viņi ātri nolaidīsies lejā.

Bet tiem, kas dzimuši no 1962. līdz 1968. gadam, visas šīs izmaiņas būs vieglākas. Ja viņi ir aktīvi, viņi varēs strauji paaugstināties, it kā ar ātrgaitas liftu, vienā no viņu dzīves sfērām. Dzimušie no 1988. līdz 1995. gadam var iznīcināt visu un sākt dzīvot no nulles.

Šķir nākošo lapu un lasi prognozi Zodiaka zīmēm nākamajiem 7 gadiem…

Leave a Comment