Kā mājas apstākļos atbrīvoties no baltajām pumpiņām un pinnēm uz sejas?

Vislabākais veids, kā atbrīvoties no baltajiem punktiņiem, ir ierobežot jaunu punktiņu parādīšanos.

Nomazgā rokas, pirms pieskaries savai sejai!

Netīrumi un baktērijas, kas atrodas uz rokām, var tikai provocēt balto punktiņu problēmu. Tādēļ, pirms pieskaries sejai, nomazgā rokas ar antibakteriālām ziepēm.

Divreiz dienā mazgā seju ar speciālu sejas tīrīšanas līdzekli!

Lai izvairītos no eļļas un tauku uzkrāšanās sejas porās, izmanto speciālu sejas tīrīšanas līdzekli – lieto to regulāri gan no rīta, gan vakarā.

Skrubis

Lieto sejas skrubi, lai veiktu sejas pīlingu. Vari izmantot karsto tvaiku, lai tas atvērtu sejas poras un tu spētu tās iztīrīt. Un pēc tam lieto kokvilnas audumā ievīstītu ledus gabalu – vēlreiz ar to iztīri poras.

Mitrini seju!

Pēc skrubja lietošanas uzklāj mitrinātāju, lai seja nekļūtu sausa.

Sejas maska

Lieto sejas masku, kas palīdz atbrīvoties no atmirušajām ādas šūnām.

Notīri kosmētiku katru nakti

Daudzas no mums uzskata, ka dažkārt nenotiks nekas ļauns, ja aiziesim gulēt ar visu kosmētiku, tomēr – notiks gan! Noteikti katru vakaru pirms gulētiešanas atbrīvojies no kosmētikas. Lieto kosmētikas noņemšanas pieniņu vai bērnu eļļiņu, lai viss tiktu notīrīts pilnībā.

 

Lasi arī: Sāls diēta palīdz izvairīties no pumpām

 

Lieto produktus uz ūdens, nevis eļļas bāzes

Kad izvēlies tādus skaistumkopšanas produktus kā mitrinātāju, losjonu vai tīrīšanas līdzekli, izvēlies tādu, kas ir veidots uz ūdens bāzes. Uz eļļas bāzes ražoti produkti seju padarīs tikai eļļaināku, un tādēļ arī radīsies vairāk balto punktiņu.

Tāpat arī ļoti palīdzēs, ja ēdīsi daudz augļu un zaļu dārzeņu. Atceries, ka tev ir jālieto pietiekams ūdens daudzums dienā, jānodarbojas ar sportu un vienmēr rokām un sejai ir jābūt tīrām!

Avots: wittyfeed.com

Leave a Comment