Kā mēs varam izmantot mūsu eņģeļu spējas?!

Pat pēc radikālām izmaiņām cilvēka prātos un garīgajos procesos mūsu eņģeļu spējas joprojām pastāv mūsos, ja vien mēs nolemj tām ticēt!

Lasi arī: Jelena Jaseviča: vai var valkāt panēsātas lietas?

Tu jau esi lielisks Visuma veidojums, un intensitāte, apziņa un pozitīvais stāvoklis, ar kuru tu lūkojies pasaulē, ir bezgalīgas. Nav laika vai vietas, kas jūs varētu nošķirt no jūsu apziņas!

Tu esi jau visur. Jums vienkārši ir jāmācās un jāsaprot. Jums ir nepieciešams atbrīvot savu apziņas enerģiju Visumā.

Padomājiet par to, ko vēlaties pārcelt uz Visumu. Tas ir kā beidzot. Vienkārši mediējiet un ticiet, ka jūsu mērķa laiks un vieta atrodas tieši pie jums, gaidot, kad jūs sasniedzat to.

Vienīgais, kas nosaka jūsu saikni ar dievišķo, ir intensitāte, ar kuru jūs meditējat. Tātad meditējiet un apvienojiet ar savu dievišķo spēku. Pievērsieties sev līdz jūsu būtībai, un tas ir veids, kā atjaunot savas spējas.

Lasi arī: “Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

Telepātija ir vēl viens saziņas veids. Pasaule vairs nebalstās uz audiovizuālajiem atribūtiem, lai sasniegtu dievišķo. Telepātija ir augstas izšķirtspējas runas forma, kas savieno sirdi ar sirdi.

Šī saziņas forma ir pazīstama ar gara savienošanu, pat neizsakot vārdus. Lai to sasniegtu, turpiniet praktizēt un atcerieties, ka jūsu eņģeliskās spējas ir tieši jums!

Nav ārēju līdzekļu, ar kuriem jūs to varat izpētīt. Vai kāds var atrast jūsu spējas? Tikai jūs varat to izdarīt, pateicoties pastāvīgai praksei un centībai!

Avots

Leave a Comment