Jelena Jaseviča: vai var valkāt panēsātas lietas?

Par citu cilvēku lietu un apģērbu enerģiju, savā mājas lapā pastāstīja, ekstrasenss Jeļena Jaseviča. Saskaņā ar viņas teikto, apģērbs, tāpat kā jebkura cita personīgā lieta, satur tās īpašnieka enerģiju un tam ir neredzams savienojums. Tātad, vai ir bīstami valkāt lietotas lietas un pie kā tas var novest?

Second-hand cienītājiem

Aizvien vairāk kļūst populāri lietoto preču veikali. Daudziem šīs tirdzniecības vietas ir lielisks risinājums, lai iegūtu kvalitatīvu, bet lētu lietu, kaut arī nedaudz zaudējot. Ja jūs neņemat vērā šīs problēmas higiēnisko pusi, vai nav bīstami valkāt citu cilvēku lietas? Ekstrasenss Jeļena Jaseviča apgalvo, ka izvēle par labu lietotam var sabojāt cilvēka enerģiju. Neviens nezina, kas valkāja šīs drēbes pirms jums. Varbūt viņam bija smaga Sli**ba vai viņam bija ļoti sarežģīta enerģija? Neviens to nezina. Jā, un nē. Tikai pērkot drēbes no lietoto apģērbu veikala, atcerieties, ka iepriekšējā īpašnieka enerģija var ietekmēt jūsu likteni.

Vai es varu nēsāt mirušo lietas

Jeļena Jaseviča teica, ka daudzas reliģijas veicina mirušo piederumu nēsāšanu. Pastāv pat paraža, saskaņā ar kuru mirušā drēbes tiek izplatītas pēc 40 dienām no Nā*es dienas. Bet vai tas kaitē personas personīgajai enerģijai? Viss no mirušajiem cilvēkiem kļūst Mir*s, tas ir, viņiem ir Nā*es enerģija. Tomēr nekas šausmīgs šajā enerģijā nav. Bet tikai šādās drēbēs jūs neredzat panākumus vai attīstību. Lietu no mirušajiem, Jeļena Jaseviča iesaka sadedzināt.

Lasīt arī: 7 veidi, kā piesaistīt veiksmi. Padomi no Jeļenas Jasevičas

 

Vai bērni var nolietot savu vecāko brāļu un māsu apģērbu?

Daudzi vecāki neredz neko sliktu, ja jaunākais bērns novalkā vecāko bērnu lietas. Tas tiek praktizēts daudzās ģimenēs, lai panāktu saprātīgu ietaupījumu. No vienas puses, tas, kas ir piesūcies ar dzimtas enerģiju, var būt spēcīgs talismans jaunākiem bērniem. Bet monētas negatīvā puse. Ziedošana ne vienmēr ir droša. Tātad, ja starp vecākajiem bērniem un jaunāko bērnu ir liela enerģētiskā un psiholoģisko aiza (bērni nesatiek viens ar otru, vai arī tiem ir pilnīgi atšķirīgi raksturi), jums nevajadzētu taupīt uz lietām jaunākajam. Tautā ir gudrs teiciens: “Uzvilksi bērnam svešas kurpes – likteni sabojāsi”

Ekstrasenss Jeļena Jaseviča pamanīja, ka jūs varat attīrīt drēbes no sava vecā īpašnieka enerģijas. Lai to izdarītu, lieta ir jānomazgā ar aukstu ūdeni. To var izdarīt upē, plūsmā vai avotā.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment