Kā no jauna iemīlēties savā vīrā. 5 versijas

1. Iedomājieties, ka viņš nav jūsu vīrs

Iedarbiniet savu vērīgumu un skatieties. Pat ja esat blakus, iedomājieties, it kā jūsu līdzās nebūtu.
Skatieties, kā viņš vāra tēju, iesēžas mašīnā vai maina pultij baterijas. Ejiet tālāk savos novērojumus un iedomājieties, ka tēju viņš taisa citai sievietei. Lūk, viņa sēž viņam blakus un tagad pieies, noskūpstīs viņu, apkamps, un viņi kopā skatīsies iemīļoto filmu. Iedomājieties, ka viņš pēc darba neiebrauks pie jums, jūs kopīgi neiesiet iepirkties un nesildīs jūsu gultas pusīti, kamēr esat dušā. Iedomājāties? Un ko tālāk?
Droši vien sākāt kļūt greizsirdīga. Piekritīsiet – jūs viņu nevēlieties zaudēt.

2. “Es tevi mīlu par…”

Reiz, kad vīru iemīlējāt, viņš bija jūsu bruņinieks, karalis, varonis! Kā viņam tas izdevās? Kas jums lika krist viņa apskāvienos un teikt “jā”? Uzrakstiet sarakstu ar 100 punktiem, uzskaitot vērtības, kuras jums viņā patika. Izvēlieties no saraksta piecus un padomājiet – kur tās palikušas? Jums kādreiz patika viņa spēja rīkoties, kas ar to noticis tagad?
Varbūt viņam nav apstākļu, lai šobrīd to izrādītu? Padomājiet, kā jūs viņam varat palīdzēt? Piemēram, mazāk uzņemties atbildību uz sevi, lūgt palīdzību. To pašu izdariet ar pārējām četrām vērtībām. Pēc vēlēšanās varat līdzīgi rīkoties ar pārējām 95.

3. Nenesiet strīdus ārpus mājas

Par visām grūtībām attiecībās esam paradušas stāstīt draudzenēm. Bet attiecības mainās, taču draudzeņu domas izmainīt ir grūtāk. Tāpēc, ja ilgu laiku jūsu acīs vīrs bijis garlaicīgs, nūģīgs un apnicīgs, jums neizdosies ātri no viņa izveidot ideālo vīrieti.
Liktos – nu labi! Taču pat ja kaut kas mainīsies uz pozitīvo pusi, draudzenes vienmēr atgādinās par to, kā bija agrāk. Tas vilksies līdzi. Tāpēc stāstiet draudzenēm par savu vīru tikai labo. Paskatieties, kāds tam būs efekts viņās un, kas vēl pārsteidzošāk, arī vīrā!

4. Izceliet viņa sasniegumus

Pieņemiet pašas sev šādu lēmumu – izcelt viņa sasniegumus. Ja šaubāties, vai jums tas izdosies, ielieciet telefonā atgādinājumu vai kalendārā atzīmi, lai atceraties par viņa sasniegumu ievērošanu. Atrodiet kaut vai piecus iemeslus tam, lai viņu paslavētu un apbrīnotu. Varbūt viņš sen nav dzirdējis no jums labus vārdus?

5. Nospēlējiet nepazīstamo lēdiju

Iedomājieties, ka jūs neesat jūs. Jūs vispār nepazīstiet savu vīru. Pieejiet pie viņa, lai iepazītos, kad esat lielveikalā. Nostopējiet viņa mašīnu. Uzdodiet viņam jautājumus, lai viņu labāk iepazītu. Pastāstiet par sevi tā, kā to dara cilvēki, kuri pēc dažiem kilometriem šķirsies. Bet varbūt jūsu tikšanās pāraugs par kaut ko vairāk? Viņa sieva taču pret to neiebildīs?
Bet atcerieties, ka ikvienā spēlē jums jāizskatās nepazīstamai – svešādai, noslēpumainai. Apģērbieties neierasti. Runājiet citādi.

la.lv

Leave a Comment