Kā novērst sviedru smaku: Sajauc šīs 3 sastāvdaļas un aizmirsti par to

Kā novērst sviedru smaku: Pagatavošana

1. No sākuma jāsajauc soda ar cieti. Soda jau izsenis zināma kā labākais līdzeklis cīņā pret nepatīkamo sviedru aromātu, jo soda rada sārmainu vidi, kura iznīcina baktērijas. Kartupeļu ciete ātri uzsūks mitrumu, tādēļ paduses vienmēr būs sausas.

2. Pievienojam kokosriekstu eļļu, tās kušanas temperatūra ir 24 grādi, tādēļ, nonākot saskarē ar ādu, dezodorants uzklāsies ērti un viegli.

3. Var pievienot pāris pilienu mīļākās ēteriskās eļļas, vien jāatceras, ka eļļas smaržu varēs just visu dienu, tādēļ jāizvēlas sev patīkams aromāts.

4. Iegūto masu iepildi izlietota dezodoranta iepakojumā, labi sablietē. Šo līdzekli vēlams uzglabāt ledusskapī.

Lasi arī: Sāpes vēderā – lejasdaļā, zem nabas, augšdaļā: ko tās nozīmē

Pašas pagatavotais dezodorants ir nekaitīgs un neizjauks organismā notiekošos dabiskos procesus. Protams, pie šī produkta sākotnēji ir jāpierod, bet rezultāts Tevi patīkami pārsteigs. Pareizi lietojot šo dezodorantu, tas būs ekonomisks, kā arī videi un tavam organismam draudzīgs.

 

Jums noteikti varētu būt arī interesants materiāls par to, kā cīnīties ar pastiprinātu svīšanu? Nevienam nepatīk mitras paduses, plaukstas un nelāgs aromāts, kas uzvēdī no pēdām. Pastiprināta svīšana rada neērtības, tāpēc ar to ne vienmēr iespējams samierināties – un arī nevajag, jo pastāv vairāki veidi, kā cīnīties ar sviedru plūdiem.

Lai lasītu rakstu, spied ŠEIT! 

 

Avots:

dieviete

Leave a Comment