Kā numeroloģija palīdzēs uzzināt svarīgākos dzīves gadus

Trīs . Skaitlis 3 nozīmē, ka liktenīgie gadi paies jaunas dzīves jēgas atrašanā. Šis būs garīgo transformāciju, iekšējo pārmaiņu, cīņas ar bailēm, kompleksiem un negatīvisma laiks.

Četri . Skaitlis 4 aprēķinos liecina, ka liktenīgajos gados cilvēks atradīs harmoniju. Šādos periodos ir daudz vieglāk analizēt pagātnes kļūdas un izvirzīt jaunus, ambiciozus mērķus.

Pieci . Skaitlis 5 norāda, ka liktenīgajos gados sapnis var piepildīties. Šādos periodos jums ir nepieciešams sapņot un darīt visu iespējamo, lai īstenotu savus plānus. Veiksme būs jūsu pusē.

Seši . Skaitlis 6 aprēķinos liek domāt, ka katrs jūsu dzīves nozīmīgais gads tiks iezīmēts ar spilgtām emocijām. Šādos periodos patiešām būs daudz neaizmirstamu notikumu. Eksperti iesaka mainīt vidi, ceļot, pārvietoties, jo tas ir ļoti noderīgi enerģijai .

Lasi arī: Kāds labums no vientulības ir enerģijai: kā un kāpēc tā stiprina biolauku

Lasi arī: Kas ir komforta zona un kā tā var būt bīstama jums

Septiņi . Svarīgi gadi būs veiksmes piepildīti. Šie ir ļoti labvēlīgi periodi nopietnu lēmumu pieņemšanai. Ja aprēķinu laikā izrādījās skaitlis 7, tad liktenīgie gadi dos jums jaunu skatījumu uz dzīvi. Septiņi nozīmē, ka jūsu dzīves svarīgākajos gados pazudīs arī sliktās domas un bailes.

Astoņi . Laimes gados jums vajadzētu sagaidīt lielas finansiālas pārmaiņas uz labo pusi. Šādos gados var veikt dārgus pirkumus – mainīt dzīvokļus, veikt remontdarbus, pirkt automašīnas, investēt dažādās akcijās un vērtspapīros.

Deviņi . Jums liktenīgajos gados sarežģītās lietas parasti tiek pabeigtas un problēmas pazūd. Šajā laikā jūs nevarat sēdēt dīkstāvē un gaidīt brīnumu. Tiek uzskatīts, ka jums svarīgajos gados tiek aktivizētas slēptās enerģijas rezerves, parādās spēcīgs pozitīvs impulss, un apņēmība kļūst spēcīgāka.

Lai kāds būtu kārtējais gads, mēģiniet izmantot talismanus, lai gūtu panākumus, jo to nekad nav par daudz. Numeroloģija atkal palīdzēs noteikt, kāds ir jūsu galvenais talismans.

Leave a Comment