Pagatavošana:
1. Zivi notīra, nocērt galvu un asti asti, labi nomazgāt zem tekoša ūdens. Nosusina ar papīra dvieli un sagriež porcijās.
2. Lai atbrīvotu skumbriju no specifiskas zivju smakas, pusstundu pirms cepšanas zivis marinē nelielā daudzumā citrona sulas. Un pašā traukā pievienojiet šķipsniņu muskatriekstu.
3. Burkānu sarīvē uz rupjas rīves, bet sīpolu sagriež pusgredzenos.
4. Ievietojiet dārzeņus un zivis burkā slāņos. Apkaisīt katru kārtu ar sāli un garšvielām. Pēc izvēles burkas apakšā var pievienot kartupeļus.
5. Pārklājiet ar zivi un dārzeņiem piepildīto burku ar foliju vai metāla vāku. Ielieciet aukstā cepeškrāsnī, pēc tam ieslēdziet un vismaz stundu cepiet skumbriju 180 grādu temperatūrā.
Lasi arī: Lūgšana kas jāsaka, kad ir slikta sajūta dvēselē
6. Pagatavotās zivis var pasniegt ar jebkādu garnīru. Labu apetīti!