Kā pagatavot skumbriju burkā

Ja jums nav laika, enerģijas un vēlēšanās ilgstoši stāvēt pie plīts, izmantojiet veco un uzticamo veidu: cept skumbriju burkā cepeškrāsnī. Zivs sanāk sulīga un maigas, un tā būs garšīga gan karstā, gan aukstā veidā.

Skumbrija burkā

Kāpēc burkā? Jo tā ir divtik garšīgi! Jā, un parasta stikla burka, atšķirībā no dārgiem karstumizturīgiem traukiem, visiem ir. Stikls ir videi draudzīgs materiāls, kas augstā temperatūrā neizdala toksiskas vielas. Šādā traukā ēdiens netiks cepts, bet būs diētisks un labvēlīgs tiem, kuriem ieteicama terapeitiskā diēta.

Tā kā skumbrija ir ļoti taukaina zivs, ēdiena gatavošanas laikā jums nav jāpievieno augu eļļa. Sulas daudzums, kas izdalās no zivīm, ir pietiekams, lai gaļa būtu sulīga un viegli atdalāma no kaula. Starp citu, līdzīgā veidā jūs varat pagatavot vistu burkā savā sulā.

Lai zivju burka neplīstu, vienmēr ievietojiet to aukstā krāsnī un pēc tam ieslēdziet siltumu. Pašai burkai jābūt sausai, bez skrambām un šķembām. Un pēc vārīšanas ir svarīgi novērst, ka karstā burka nonāk saskarē ar kaut ko mitru.

Vēl viena receptes priekšrocība ir tā, ka jūs varat pagatavot zivi priekšdienām. Lai to izdarītu, vienkārši ņemiet burkas ar skrūvējamiem vāciņiem un cepiet 3-4 stundas. Šādu skumbriju ledusskapī uzglabā ne ilgāk kā trīs nedēļas.

Sastāvdaļas:

– 2 vidēja izmēra skumbrijas

– 1 burkāns

– 2 sīpoli

– 4 smaržīgie piparu zirņi

– 2 lauru lapas

Lasi arī: Lūgšana kas jāsaka, kad ir slikta sajūta dvēselē

– garšvielas, sāls pēc garšas

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

Leave a Comment