Kā pamest nepatīkamu darbu saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Lauva

Leo, aiziešanas reizē, protams, sarīkos foršu ballīti un ar prieku klausīsies uzslavas savā adresē visu vakaru. Nepārspīlējiet savu svarīguma pakāpi, lai kāda tā patiesībā būtu.Atstājiet pieticīgi, bet neaizmirstami.

Jaunava

Jaunava aiziet stingri noteiktā datumā un, kā likums, nekad to nenožēlo. Viņa zina, ka var realizēties citur, tāpēc atlaišanas dienā viņas pašcieņa iet cauri jumtam. Zvaigžņu eksperti iesaka lietas būt vienkāršam un, ja iespējams, atvadīties individuāli no visiem, ar kuriem sanācāt darbā.

Svari

Ja Svari vēlas mainīt darbu, tad viņi par to daudz domā. Rezultātā, atrodoties pastāvīgās domās, to efektivitāte samazinās, priekšnieks to pamana un pats atlaiž Svarus. Dārgie Svari, nebaidieties spert pirmo soli, rīkojieties!

Skorpions

Skorpions visu darīs klusi. Visticamāk, par viņa atlaišanu zinās tikai priekšnieks un grāmatvedis. Un šī zvaigznāja pārstāvis nevienam nestāstīs par saviem nākotnes plāniem. Nost ar šo noslēpumu, Scorpions! Paziņojiet visiem, ka esat pieņemts naftas kompānijas direktora amatā, un tagad airēsiet naudu ar lāpstu. Parādiet savu iztēli un, kā parasti, atstājiet aiz sevis daudz noslēpumu un neparedzamības.

Strēlnieks

Strēlnieki pameta prātīgi. Viņi var daudz izturēt un dažviet gaidīt, bet, kad runa ir par apstākļiem, kas neatbilst viņu realitātei, viņi drosmīgi aiziet, nodedzinot visus tiltus.

Lasi arī: Kuru zvaigžņu zīmju pārstāvji ir visneiznīcināmākie: pats liktenis nespēj noturēt uz ceļiem

Lasi arī: Tava veiksmīgā krāsa, lai pievilinātu veiksmi un bagātību saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Mežāzis

Mežāzim ir grūti pieņemt lēmumu atmest. Bet, ja viņš neredz perspektīvas un finansiālo attīstību, viņš aiziet bez nožēlas. Zvaigžņu eksperti iesaka mazāk domāt par naudu un vairāk atcerēties par cilvēku komunikāciju un savstarpējo palīdzību darbā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem patīk mainīt darbu. Viņi var pavadīt visu savu dzīvi, meklējot sevi. Šāda rakstura iezīme ar viņiem var izspēlēt nežēlīgu joku. Zvaigžņu eksperti iesaka viņiem apzināti aiziet no darba. Nevadieties no emocijām un bailēm, ka visa dzīve tiks zaudēta.

Zivis

Ja Zivis pamet, tad kādam tas ir vajadzīgs! Viņi paši neuzdrošinās mainīt savu darba vietu, pat ja tas viņiem neder. Zivīm nevajadzētu upurēt sevi savam darba devējam un vairāk domāt par sevi un savām vajadzībām.

Leave a Comment