Kā pamest nepatīkamu darbu saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Joks pie malas, bet, iespējams, katram no mums dzīvē ir bijusi pieredze tikt atlaistam no darba vai nepieciešams aiziet no darba. Zvaigžņu eksperti izveidoja komisku prognozi, kurā sniedza ieteikumus katram zvaigznājam par šo jautājumu.

Auns

Ja Auns nolēma atmest, tad viņš neko neatstās. Pat ja viņam piedāvās palielināt algu, viņš tik un tā nešaubīsies par savu lēmumu. Zvaigžņu eksperti iesaka viņam nešķirties no bijušās darba vietas uz labas nots, lai attiecības ar kolektīvu saglabātos draudzīgas.

Vērsis

Ja Vērsis nolemj atmest, tad no viņa idejas līdz pašai darbībai var paiet mēneši vai pat gadi. Kopumā šīs zīmes pārstāvji reti maina darbu, jo ļoti augstu vērtē stabilitāti. Zvaigžņu eksperti iesaka pieņemt lēmumu un skaidri rīkoties saskaņā ar plānu. Ja jau esi izlēmis un domā par to, tad uz priekšu!

Lasi arī: Kuru zvaigžņu zīmju pārstāvji ir visneiznīcināmākie: pats liktenis nespēj noturēt uz ceļiem

Lasi arī: Tava veiksmīgā krāsa, lai pievilinātu veiksmi un bagātību saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Dvīņi

Brīvības un neatkarības smarža, jauni iespaidi un emocijas piesaista Dvīņus jaunam darbam. Viņi vienmēr ir nomodā, vienmēr gatavi visu nomest un doties prom. Bet daudzi no viņiem neuztur kontaktus ar bijušajiem priekšniekiem un kolēģiem, bet viņiem vajadzētu, jo Dvīņu dzīvē visa pamatā ir noderīgi sakari un paziņas.

Vēzis

Vēzim, pirms lēmuma pieņemšanas lietas rūpīgi jāpārdomā. Nevadieties pēc savām jūtām un emocijām. Uzticības iemesls. Vēzim ir nepieciešams atbalsts un padoms šajā jautājumā, kur viņš pats, visticamāk, neizlems aiziet pēc paša vēlēšanās un sākt visu no nulles.

Turpinājums nākosājā lapā…

Leave a Comment