Tava veiksmīgā krāsa, lai pievilinātu veiksmi un bagātību saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Katrai Zvaigžņu zīmei, papildus talismaniem, ir savas krāsas, uzsverot tās labākās īpašības. Dažreiz viņu klātbūtne vai neesamība pat nosaka sniegumu un noskaņojumu.

Auns

Šīs zīmes pārstāvji ir lieliski piemēroti sarkanajai krāsai un visiem tās toņiem, spilgti un piesātināti. Kopš seniem laikiem šī krāsa ir saistīta ar augstu aktivitāti, enerģiju, drosmi un spēku.

Vērsis

Galvenā krāsa jums ir zila, kas rada mieru un pārliecību. Rozā krāsai ir nomierinoša iedarbība: kā sarkanā un baltā maisījums, tas norāda arī uz vēlmi pēc komforta.

Lasi arī: Planētu tranzīti: kāda būs Venēras ietekme Lauvā no 2023. gada 5. jūnija līdz 8. oktobrim – esiet gatavi uz visu!

Lasi arī: Spēcīgāko zvaigžņu zīmju pārstāvju saraksts: uzzini vai tu esi starp tiem?

Dvīņi

Dvīņiem tuvākā krāsa ir dzeltena, jo tā ir enerģiska, spilgta un simbolizē kustību. Šīs Zīmes pārstāvjiem tas stimulē radošus spēkus un aktivitāti. Zaļā, ne mazāk piemērota tiem, stiprina veselību, pašcieņu un neatlaidību

Vēzis

Galvenās Vēžu krāsas ir sudraba un pelēka. Tie ir saistīti ar mieru un mēnesi, nomierinot mainīgas emocijas. Lai paaugstinātu garu, oranža ir labi piemērota kā diezgan optimistiska krāsa.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment