Tuvumā ir laime un veiksme: 8 nepatīkamas sajūtas un notikumi, kas par to liecina

Dažreiz tas, ka ar mums kaut kas nav kārtībā, ir apliecinājums pareizajam dzīves ceļam. Kas ir šīs sajūtas un kā tās interpretējamas, stāstīja bioenerģētikas jomas eksperti.

Mūsu dzīve dažreiz ir neparedzama, taču saskaņā ar tālāk aprakstītajām nepatīkamajām sajūtām jūs varat to analizēt un pat paredzēt nākotni. Eksperti iesaka dzīvot pēc  Visuma likumiem un pēc iespējas mazāk uztraukties par niekiem. Tātad negadījumu būs mazāk.

Pēkšņas Sli**bas

Ne vienmēr Sli**ba ir Dieva sods vai lāsts. Dažreiz, kad saslimsti visnepiemērotākajā brīdī, tas spēlējas mūsu rokās. Piemēram, jūs esat ļoti noguris no darba, vēlaties atpūsties. Šeit parādās glābiņš – neliels aukstums, kas dos iespēju izgulēties, atpūsties, pabūt mājās. Šajā gadījumā jūs varat droši zināt, ka esat uz pareizā ceļa. Nedusmojies uz likteni par to, ko viņa izdarīja. Dažreiz Sli**ba ir vienīgais, kas var mūs apturēt un likt aizdomāties par dzīvi.

Nepieciešamība pēc privātuma

Ja pēkšņi gribas nedēļas nogales un vakarus pēc darba pavadīt vienatnē, neejot uz kino, kafejnīcām un pastaigām, tad tā arī ir. Ja cilvēkam ir apnikusi komunikācija, tas nozīmē, ka viņš no cilvēkiem saņēma to, ko viņam vajadzēja saņemt. Ir pienācis laiks uzņemt jaunas emocijas un mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Saziņas un vientulības periodi gandrīz vienmēr mijas. Tas ir normāli, lai gan ne pārāk patīkami.

Lasi arī: Tava veiksmīgā krāsa, lai pievilinātu veiksmi un bagātību saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Kas tev traucē sasniegt savus mērķus saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi? Noderīga informācija, lai sasniegtu savu laimi!

Tavi draugi ir pazuduši

Ja cilvēki paši pārtrauc ar jums sazināties, tas ir ļoti labi, jo tas nozīmē, ka viņi nekad nav bijuši jūsu īstie draugi. Ja tu pats vēlies beigt ar kādu sazināties, tad esi pārgājis citā emocionālās un garīgās attīstības līmenī. Neuztraucieties, ja jūsu draugu rindas ir manāmi tukšas. Tas ir labi.

Tavi plāni sabrūk

Ja jūtat, ka jūsu nākotnes plāni sabrūk, nekautrējieties. Jā, tas ir nepatīkami, taču šeit atkal ir vērts atcerēties, ka rezultātā radusies tukšums drīz tiks aizpildīts. Vecie plāni nevarēja būt nesaskaņoti ar karmu, likteni. Tev ir iespēja darīt ko noderīgāku.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment