Kā pareizi atbrīvoties no spoguļiem

Tiek uzskatīts, ka spoguļi saglabā informāciju par personu, tāpēc jūs nevarat tos izmest – tas piesaistīs neveiksmi. Tomēr dažos gadījumos ir nepieciešams izmest spoguli. Tādā veidā jūs varat novērst problēmas.

Daudzi uzskata, ka spoguļi ir daļa no interjera un tiem nepievērš lielu nozīmi. Tomēr faktiski spoguļi ir spēcīgs enerģijas vadītājs, kas var gan kaitēt, gan palīdzēt īpašniekiem. Eksperti iesaka klausīties ezotēriķu padomus, lai spoguļi neradītu daudz nepatikšanas.

Kādos gadījumos ir nepieciešams izmest spoguli?

Spoguļi ir daļa no interjera, bet laika gaitā var būt vēlme mainīt dzīvokļa stilu, veikt remontu, iegūt jaunas mēbeles. Šajā gadījumā jūs varat izmest veco spoguli, jo atjauninājums nodrošina prieka un komforta enerģiju.

Lasi arī: Kā ģērbties, sagaidot Jauno 2019.gadu, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Jūs varat izsviest tos spoguļus, kas laiku pa laikam izbalējuši, ir uzradušies noberzumi un skrāpējumi. Bieži vien vecie spoguļi izskatās uzpūsti, tie sāk izkropļot attēlu un noteikti nav piemēroti turpmākai izmantošanai.

Sasisti un ieplaisājuši spoguļi, jo tie izstaro negatīvo enerģiju, turklāt tie var viegli ievainot. Saskaņā ar leģendu, ieplaisājušos spoguļos nevar skatīties, lai neradītu nepatikšanas.

Izmest ir vērts spoguļus, kas palikuši no iepriekšējiem īpašniekiem. Nav absolūti nepieciešams saglabāt svešu enerģijas avotu, jo nav zināms, kā tas ietekmēs jaunos īrniekus. Turklāt iepriekšējie īpašnieki bieži vien varēja strīdēties, kas nozīmē, ka spogulī saglabāsies negatīvas emocijas, kas neļaus dzīvot laimīgi.

Kā atbrīvoties no spoguļiem

Nemetiet spoguļus miskastēs. Viņi var saplīst, un tad mājās ienāks nabadzība.

Spogulis pirms iznešanas no mājas ir jāsagatavo. Ir nepieciešams iesaiņot tumšā audumā, kas neizstaro gaismu. Pakaisiet sāli uz spoguļa pie atkritumu tvertnes, lai no tā noņemtu savu enerģiju.

Lasi arī: Ķīniešu horoskops 2019. gadam – ārēji mierīgs, ar iekšējām pārmaiņām!

Spoguli var vienkārši iznest no mājas un atstāt, lai tas kalpotu kādam citam. Visu informāciju no tā izmazgājiet ar tekošu ūdeni, un tad spogulis kļūs “neitrāls”.

Spoguli var aprakt klajā laukā, it īpaši, ja tas ir saplīsis. To ievieto dziļā bedrē un pārkaisa ar sāli.

Lasi arī: 5 pozitīvi uzstādījumi, kas jums palīdzēs kļūt veiksmīgākiem un bagātākiem

Saskaņā ar leģendām, spoguļus var izmest tikai dilstošā Mēnesī, lai novērstu nepatikšanas dzīvē. Izņēmumi ir tikai saplīsuši spoguļi, no kuriem jums nekavējoties jāatbrīvojas.

Katram spogulim jābūt attīrītam no uzkrātās enerģijas, it īpaši, ja tas pieder vairākām ģimenes paaudzēm. Pēc rituāla būs iespējams to pamest bez bailēm. Ceturtdienā nopērciet parasto rupjo sāli, sagatavojiet trauku ar svēto ūdeni un baznīcas sveci. Sveci jāievieto sālī un jāaizdedz, un pēc tam saka:

“Uzkrāto ļaunumu ar uguni izdedzinu, neko neatstāju. Spoguli attīru un no savas enerģijas atbrīvoju. “

Pēc tam aplejiet virsmu ar svēto ūdeni, ietiniet spoguli tumšā drānā un izmetiet to.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment