Kā pareizi pieņemt dāvanas, lai nesagādātu sev nepatikšanas un neveiksmes

Kā pieņemt dāvanas

Jebkura dāvana, pat ne aizliegta, var kļūt par negatīvas enerģijas nesēju un sabojāt jaunā īpašnieka dzīvi. Dāvanas var dāvināt cilvēki, kas novēl ļaunu, un šādas dāvanas visbiežāk kļūst par lāstu tiem, kas tās neapdomīgi pieņem. Nelabvēļi var uzlikt dāvanai ļaunu aci vai lāstu, kā arī uzdāvināt kaut ko ar sliktām domām, kas arī spēlēs savu lomu un negatīvi ietekmēs cilvēku, kurš dāvanu pieņēma.

Apšaubāmas dāvanas var pieņemt vairākos veidos:

1. Izpērk tos, maksājot ar monētu, vēlams ar mazāko nominālu. Šāds mehānisms atceļ nepatikšanas un ir viena no visefektīvākajām maģiskajām darbībām, kas aptur jebkuru negatīvu.

2. Pieņemiet dāvanu ar pateicības vārdiem un abpusējiem vēlējumiem, piemēram: “Paldies, un es novēlu to pašu, ko jūs man, gan vārdos, gan domās.” Šāda vienkārša vārdu burvestība atgriezīs devējam ļaunos nodomus, nekaitējot tam, kam dāvana ir paredzēta.

3. Vēl viens veids, kā pieņemt dāvanu, ja tā atrodas pie citiem un tās īpašnieks nav zināms, ir dāvanas apsmidzināt ar svētīto ūdeni. Tā jūs varat neitralizēt iespējamo kaitējumu un izvairīties no nepatikšanām.

Lasi arī: Ko dāvināt cilvēkam, saskaņā ar viņa zvaigznāju, lai to iekarotu

Dāvanu dāvināšana un saņemšana ir brīnišķīga tradīcija, taču neaizmirstiet, ka ne visas dāvanas ir piemērotas. Zinot, ko labāk dot noteiktiem cilvēkiem un arī to, ko nekādā gadījumā nevajadzētu pieņemt, jūs varat izvairīties no nepatikšanām.

Leave a Comment