Kā pasargāt sevi no mīlestības atkarības un mīlestības burvestības

Pat mūsdienu pasaulē katrs no mums var saskarties ar negatīvu ietekmi, kas var iznīcināt ne tikai sapņus, bet arī pašu dzīvi. Laika un cilvēku pārbaudītas metodes palīdzēs pasargāt sevi un pasargāt sevi no mīlestības drudža, kā arī no mīlas burvestībām.

Ir grūti sevi aizstāvēt no nelaimīgas un sāpīgas mīlestības, taču ir veidi. Galvenā no tām ir personiskā pārliecība un laba pašcieņa. Bet paslēpties no ļaunas acs, bojājumiem vai mīlestības burvestības ir daudz grūtāk. Eksperti piedāvā vairākus veidus, kā palīdzēt pasargāt sevi no citu cilvēku ietekmes un iegūt spēcīgu aizsardzību no tiem, kas rīkojas ar negodīgām metodēm.

1. Aizsargāt. No bojājumiem un ļaunas acs, kuru mērķis ir iejaukties personīgajā dzīvē un jūtās, palīdzēs vienkāršas un pazīstamas tapas. Tie ir pakārti īpašā veidā un izrunāti, lai viegli atspoguļotu kāda cita ietekmi. Šos vienkāršos amuletus var papildināt ar baltām un melnām krellēm.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 29. maija līdz 4. jūnijam – ideāls laiks, lai sāktu sasniegt savus mērķus

2. Rituāls ar sāli palīdzēs pasargāt sevi no mīlas burvestības  . Vakarā to berzē un pēc tam nomazgā ar vēsu ūdeni. Vannas istabā ievieto dažas baltas sveces un aizdedzina, lai izdegtu visu negatīvo. Viena no svecēm pēc mazgāšanas tiek paņemta un nēsāta pa visu māju. Ja tas sprakšķ vai kūp, tad tajā vietā ir uzkrājusies negatīva enerģija. Arī sveces uzvedība var liecināt par oderi. Šajā gadījumā tiek attīrīta mājas enerģija, kā arī tiek veikta ģenerāltīrīšana. Tas palīdzēs noteikt iespējamās lietas, kas var radīt kaitējumu.

3. Lai pasargātu sevi no mīlestības atkarības, kas rodas, izraisot mīlestības lāstu, palīdzēs arī garšaugu maisiņš. Tas šūts neatkarīgi no dabīgā auduma, iekšā ievietots vērmeles zariņš, ķiploka daiviņa, lapas un kaltētas pīlādžu ogas, dadzis un ceturtdienas sāls. Jūs varat izgatavot vairākus šādus maisiņus: mājas un personīgai lietošanai.

4. Vienkāršs sižets fotoattēlā arī palīdzēs iegūt aizsardzību pret jebkuru mīlas burvestību. Lai to izdarītu, viņi uzņem jebkuru fotoattēlu, pieliek tam roku un saka:

“Atslēga, slēdzene, durvis. Es noslēdzos no negatīvisma, dodu atraidījumu jebkuram negatīvismam, es sevi neupurošu.

Fotogrāfija ievietota ciešā aploksnē un aizlīmēta ar baltu sveču vasku. To aizved uz nomaļu vietu un nevienam nedod.

Lāsts un ļauno aci var noteikt patstāvīgi mājās un arī noņemt bez svešinieku iesaistīšanas. Galvenais ir neignorēt dīvainības un uzticēties savai intuīcijai. Viņa vienmēr palīdzēs saprast, ka dzīvē kaut kas nogāja greizi, un ātri labos situāciju.

COMMENTS

Leave a Comment