Kā pavadīt atvaļinājumu, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Dvīņi

Dvīņi mīl ceļot un iegūt jaunas emocijas. Šie zodiaka apļa pārstāvji parasti saņem jaunu informāciju, atrodoties atvaļinājumā, visticamāk, nevarēs palaist garām vismaz vienu ekskursiju. Tādēļ jums nevajadzētu atpūsties, tur, kur tu jau esi bijis. Ideāls ir atvaļinājums uz ārzemēm. Iepazīšanās ar valsts kultūru un vietējiem iedzīvotājiem atstās jūsu atmiņā tikai patīkamas atmiņas. Tomēr, ja jūsu finansiālā situācija neļauj jums doties garajā ceļojumā, jūs vienmēr varat atpūsties noderīgi un jautri, neatstājot savu dzimteni. Jūs varat doties ceļojumā ar automašīnu, atrast interesantus līdzpilsoņus un doties uz pilsētām, kurās jūs neesat bijis. Ierašanās vietā, sazinieties ar iedzīvotājiem un uzziniet par interesantām apskates vietām ar bagātu vēsturi.

Lasīt arī: Splendid Palace 95 gadu jubileju svinēs ar spilgtu pasākumu programmu

Vēzis

Vēzis ir kartupeļu maiss uz dīvāna, tāpēc viņi vienmēr cenšas izvairīties no skaļas kompānijas un nepatīk atstāt savas mājas. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji izvēlas klusumu un privātumu, tikai šādos apstākļos, tie var patiesi atpūsties. Jūsu ideālās brīvdienas mājās vai vasarnīcā. Kamēr esat mājīgā dzīvoklī, varat lasīt grāmatas, skatīties filmu vai veltīt laiku saviem hobijiem. Vasarā jūs varat īrēt nelielu māju ārpus pilsētas un baudīt dabu. Ekstrēmālu apstākļu neesamība, palīdzēs jums nav sasniegt iekšējo mieru, tad jūs jutīsieties pārliecināts un atsvaidzināts.

Lauva

Lauvas dievina, ka ir uzmanības centrā un sapņo par vislabāko no dzīves. Jūs esat lieliski piemēroti atpūtai dārgā kūrortā, kur jūs ieskauj interesanti cilvēki. No atvaļinājuma jums vajadzētu iegūt visu, ieskaitot neaizmirstamus iespaidus un kūrortu romānus. Apmeklējot teātrus un modes šovus, ēdot dārgos restorānos, sazinoties ar slavenajiem cilvēkiem – visu to varat paspēt pat īsās brīvdienās. Protams, Lauvas vēlmes ir diezgan dārgas, tomēr tikai tādos apstākļos jums būs iespēja patiesi atpūsties un justies kā daļai no laicīgās sabiedrības.

Jaunava

Atšķirībā no augstprātīgās Lauvas, Jaunava nicina dārgu atvaļinājumu, kas, viņuprāt, nav lietderīgs. Šī Zodiaka zīmes pārstāvji dod priekšroku mierīgai atpūtai, bet ar gaumi. Baudiet dabu ar mīļoto cilvēku vai pastaigājiet pa nepazīstamas pilsētas ielām, jūs apzināties, ka pārējais ir bijis veiksmīgs. Jaunavas, mēģinot vadīt veselīgu dzīvesveidu, var doties uz sanatoriju. Jūs izbaudīsiet: vieglas fiziskas aktivitātes, veselīgu uzturu, Vese***as aprūpes procedūru apmeklējumu. Ir svarīgi, ka pārējais bija ne tikai noderīgs, bet arī ekonomisks. Jaunava ļoti nožēlos, ja viņi notērēs brīvdienās visu nopelnīto naudu.

Lasīt arī: Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 2,2 %

Svari

Svari ir reāli estēti. Viņi novērtē skaistumu un šarmu, tāpēc viņi ļoti nervozē, ja apkārtējā situācija neatbilst viņu labajai gaumei. Šie Zodiaka apļa pārstāvji drīzāk apmeklēs vienu dārgu, bet interesantu muzeju, nekā dažus garlaicīgus un lētus. Jums nav nepieciešams ietaupīt uz atvaļinājuma rēķina, pretējā gadījumā tas neradīs prieku un jaunus iespaidus. Ja jūs varat apmeklēt sociālo pasākumu, nepalaidiet to garām. Iepazīšanās un saziņa ar jauniem cilvēkiem dos jums lielu prieku. Saskaņā ar horoskopu, Svaru galvenās bailes ir vientulība. Tādēļ, pirms doties atvaļinājumā, noteikti izlemiet, ar kuru cilvēku jūs vēlaties to pavadīt.

Skorpions

Skorpioniem ir ļoti spilgtas idejas par ideālu brīvdienu. Vissvarīgākais ir tas, ka pārējā laikā viņi var visu darīt: apmeklēt nepazīstamas vietas, iekarot augstākā kalna virsotni, lidot balonā un, protams, izveidot brīvdienu romantiku. Atvaļinājums mājās, ģimenes lokā – ne viņiem. Tomēr pat Skorpionam dažreiz ir jābūt vienatnē ar sevi. Šajā gadījumā jums vajadzētu doties uz dīķi, kurā varat doties makšķerēt un pārdomāt savu dzīvi. Kad jūs baudāt vientulību, jums vajadzētu atgriezties skaļajās izklaidēs. Iespējams, šie svētki no jums atņems daudz enerģijas, taču jauni iespaidi palīdzēs jums papildināt enerģijas rezervi, kas nozīmē, ka drīz jūs varēsiet sākt strādāt ar jauniem spēkiem.

Strēlnieks

Strēlnieks ļoti rūpīgi izvēlas vietu, kur atpūsties. Tie nav mīļotāji eksotiskām vietām, bet ne pavadīt laiku mazpilsētā, un vēl jo vairāk tāpēc, laukos. Lielas pilsētas ar lielu skaitu atrakciju – tas ir tieši tas, kas jums nepieciešams. Jums nav nepieciešams domāt par to, ar kuru jūs pavadīsiet brīvdienas, kā jūs zināt lieliski baudīt vientulību. Tomēr jauni draugi jums nekaitēs. Lai uzzinātu vairāk par kultūru un interesantām vietām pilsētā, atbilst vietējiem iedzīvotājiem un pavadīt ar viņiem, cik vien iespējams daudz laika. Jums ir nepieciešams zināt visu informāciju par vietu, lai atgriežoties darbā, jūs noteikti varētu dalītos ar kolēģiem, ar neaizmirstamo pieredzi.

Lasīt arī: Cilvēktiesību komisija konceptuāli atbalsta Lāčplēša dienas noteikšanu par svētku dienu

Mežāzis

Mežāzis mīl stabilitāti un nepatīk, kad viņa dzīvē notiek globālās pārmaiņas. Šī zodiaka zīme nepieder ceļojumu mīļotājiem un jauniem iespaidiem, viņi drīzāk dosies uz vietām, kuras viņi kādreiz apmeklēja. Dažreiz, atrodoties jaunā vietā, viņi jūtas ļoti neērti. Jauni cilvēki, atšķirīga mentalitāte – tas viss var apgrūtināt stabilo Mežāzi. Tomēr tas nenozīmē, ka katra no jūsu brīvdienām būs līdzīga iepriekšējai. Jūs pat varat doties uz citu valsti, bet pārliecinieties, ka jūs esat kopā ar saviem draugiem. Tuvu cilvēku kompānijā jūs varat patiešām atpūsties un izbaudīt atpūtu. Neaizmirstiet, ka Mežāži ir riska pretinieki, tāpēc jūsu brīvdienas nedrīkst būt pārāk ekstrēmas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir viena no visnopietnākajām Zodiaka zīmēm. Domas par atvaļinājumu nav īpaši patīkamas tiem, jo tie bieži vien nav pat nezina, kā un ar ko to pavadīt. Vispirms jums jāizvēlas pareizā kompānija. Atpūšoties, jums būtu jābūt tikai ar visvairāk jautriem un interesantiem draugiem, kam vienmēr būs iespēja nākt klajā ar savu neparasto uzdevumu. Otrkārt, jums nav nepieciešams iepriekš rezervēt biļetes un smērēt vairāk papīru, lai saņemtu vīzu. Jūs varat izklaidēties, pat neatstājot savu dzīvesvietu. Ūdensvīram atpūta nav vissvarīgākā, jo pat svētku laikā jūs turpināsiet skumt pēc darba un kolēģiem.

Zivis

Zivīm ir bagātīga iztēle, un, šķiet, var nākties izstrādāt ideālu plānu, kur atvaļinājumā piedalīties. Tomēr ne viss ir tik vienkārši. Neskatoties uz savu iztēli, Zivīm patīk būt relaksējošā atmosfērā. Ja vēlaties atpūsties ārpus mājas, labākā vieta jums ir jūra. Šī Zodiaka zīme tiek aizsargāta ar ūdens elementu, kas nozīmē, ka tas ir ūdens tuvumā, lai jūs varētu atpūsties un aizmirst par darbu un patiesām problēmām. Lai padarītu brīvdienas patiesi neaizmirstamas, palikt nevis dārgā viesnīcā, bet mājīgā mājā pie jūras.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment