Kā pieklājīgi nokārtoties darbā, lidmašīnā un puiša mājās

Publiskā tualete darba vietā

1. Izvēlies kabīni

Izvēlies tualeti, kura atrodas vistālāk no visām aizņemtajām kabīnēm – tas tā, lai katram būtu sava privātā telpa. Jo tālāk būsi no citiem, kuri atrodas tualetē, jo drošāk jutīsies.

2. Iemet tualetes papīra gabaliņu tualetes podā

Tas veic divas darbības reizē : mazina skaņu, kas rodas no darīšanu nokārtošanas, kā arī tu tā izvairīsies no neērtas situācijas, kad vari pēkšņi saprast, ka tualetes papīrs ir beidzies.

3. Nolaid ūdeni darīšanu kārtošanas laikā un pēc tam

Jā, protams, visi zinās, ko tu tur dari, bet tādā veidā tu vari izvairīties no nevēlamām skaņām un citām neērtām situācijām.

4. Izvairies no sarunām

Ja, piemēram, darbā pamani priekšnieka kājas 2 kabīnes tālāk, izvairies no vēlmes runāties (ja nu gadījumā tāda muļķība ienāk prātā). Un, ja kāds cenšas uzsākt sarunu ar tevi, pasaki, ka parunāsieties mazliet vēlāk.

5. Pārbaudi, vai pēc tevis viss ir palicis tīrs

Nevienam taču nav patīkami ieiet netīrā tualetē, tādēļ neesi viena no tiem nepieklājīgajiem cilvēkiem, kuriem neinteresē, ar ko nāksies saskarties nākamajam tualetes apmeklētājam.

Lidmašīnā

1. Dari to ātri!

Lidojums jau tā ir satraucošs, tādēļ neliec citiem pasažieriem satraukties vēl vairāk! Neviens nevēlas stāvēt ārpus tualetes un gaidīt, kamēr tu izdarīsi savas darīšanas.

2. Nolaid ūdeni, cik bieži vien nepieciešams

Tu taču nevēlies atstāt nesmuku pārsteigumu nākamajam apmeklētājam? Parūpējies par tīrību!

3. Pārliecinies, vai neizlieto pēdējo tualetes papīra rulli

Ja tā ir gadījies, pasaki stjuartei, lai tiek uzlikts jauns tualetes papīra rullis. Rūpēsimies par citiem!

Otras pusītes mājās

1. Krānā palaid auksto ūdeni

Ūdens strūklas skaņa ir pietiekami skaļa, lai nomāktu citas skaņas, tādēļ droši palaid to, lai puisis neko nedzirdētu. Viņš taču nevar zināt, ko tu tur īsti dari!

2. Izpūt gaisa atsvaidzinātāju

Protams, ja tev ir aizdomas, ka puisis to var sadzirdēt un saprast, kas notiek, vari atkal palaist auksto ūdeni, kas nomāks skaņu. Bet tu taču vēlies, lai gaiss pēc tevis ir svaigs?

3. Ja arī nav sanācis noslēpt…

Attiecību sākumā šī noteikti varētu būt problēma sievietei. Vīrieši to uztver daudz vieglāk un nekautrējas to darīt, bet sievietes nevēlas pēc sevis atstāt pierādījumus. Un, ja tev nav izdevies, piemēram, nomākt smaku, tad vari pateikt puisim : “Es tavā vietā tur labāk kādu stundu neietu!” Un izlikties, ka viss ir pilnīgi normāli. Gan jau, ka viņš sapratīs..

 

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment