Kā pievērst vīrieša uzmanību, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

kā pievērst vīrieša uzmanību

Kā pievērst vīrieša uzmanību: Izmēģiniet to, un rezultāts būs apmierinošs!

1. Kā pievērst vīrieša uzmanību Auns (21.03-19.04)

Jums jāmācās, kā viņam mest izaicinājumu. Lieciet viņam sevi uztvert kā izaicinājumu. Un, lai parādītu viņam savu simpātiju, uzziniet, kā dot šim vīrietim komplimentus. Ja jūs patiešām vēlaties pilnībā pievērst uzmanību, parādiet sevi kā sarežģītu mērķi. Vīrieši, kas dzimuši zem Auna zīmes, vēlas iekarot savas sievietes.

LASI ARĪ:  Šo 3 zodiaka zīmju sievietes ir labākās un ideālākās sievas

2. Vērsis (20.04-21.05)

Šis vīrietis ir jāpieradina ļoti lēni un uzmanīgi. Nekad nelieciet Vērsim justies tā, it kā viņu steidzinātu. Ja jūs sākat mēģināt paātrināt lietas, viņš vienkārši negribēs neko darīt ar jums. Pievērst viņa uzmanību sev, var, ja jūs viņam liekat smieties. Bet, lai izspiestu smaidu no viņa, būs jācenšas smagi. Ja jūs iemācīsieties likt Vērsim smieties, viņš jutīsies ļoti ērti blakus jums.

3. Dvīņi (22.05-21.06)

Ar vīrieti, kas dzimis zem Dvīņu zīmes, jums vajadzētu būt ātri domājošai. Atcerieties, ka šādai persona kļūs garlaicīgi. Tāpēc viņa uzmanības dēļ jums būs jākļūst īpašam. Jums jābūt pietiekami gudrām, lai viņu intelektuāli stimulētu. Un vēl nenāks par sliktu, attīstīt piedzīvojumu garu sevī, un biežāk demonstrēt viņam savu neparedzamību.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment