Kā pievērst vīrieša uzmanību, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

kā pievērst vīrieša uzmanību

4. Vēzis (22.06-22.07)

Esiet rūpīgi un neaizmirstiet biežāk ar viņu auklēties. Lieciet viņam just, ka viņš jūs ļoti interesē. Vīrieši Vēži pieraduši palīdzēt visiem. Viņi vienmēr cenšas sniegt nepieciešamo atbalstu tuviem cilvēkiem, bet Vēzis gandrīz nerūpējas par sevi. Šeit tā ir – jūsu reālā iespēja kļūt par viņa uzmanības objektu.

LASI ARĪ: 3 metodes, lai atrastu harmoniju

5. Lauva (07.23-22.08)

Jums tikai jāparāda viņam, ka jūs viņu patiesi cieniet un novērtējat. Neaizmirstiet, ka vīrieši, kas dzimuši zem Lauvas zīmes, ir ļoti pašcentrēti un pašapmierināti. Šāds cilvēks ieņem spilgtāko gaismu un ir neticami augsts pašvērtējums. Ja jūs viņam parādīsiet, ka jūs varat pamanīt pat mazākās detaļas, kas padara viņu tik lielisku, tad jūs noteikti iegūsiet viņa domas.

6. Kā pievērst vīrieša uzmanību: Jaunava (08.23-22.09)

Esiet lepni. Dzīvojiet dzīvi, ar kuru var lepoties. Tas ir veids, kā piesaistīt vīrieša, kas dzimis zem Jaunavas zīmes, uzmanību. Šādu vīriešu īpatnība ir viņu spēja noteikt cilvēka sirsnību. Viņi ir ļoti jutīgi pret šādiem jautājumiem. Tieši tāpēc jums ir jāmēģina būt par savu labāko versiju.

7. Svari (23.09-22.10)

Vīrieši Svari ir ļoti burvīgas radības. Viņi ieskauj sevi ar lielu skaitu pievilcīgu sieviešu, un tāpēc viņa uzmanības dēļ jums ir jāpapūlas diezgan. Jums jāizceļas no pūļa, padarot viņa šarmam cienīgu pāri. Esiet labāka par citām jūsu dziļumā, sajūtās, izsmalcinātībā, pašpārvaldē un žēlastībā.

LASI ARĪ:  Šo 3 zodiaka zīmju sievietes ir labākās un ideālākās sievas

8. Skorpions (10.23-22.11)

Tavs uzdevums ir sazināties ar viņu cik bieži vien iespējams. Skorpions jūtas kā iznīcināts, uzskatot, ka kaut kādā veidā pastāvīgi liek cilvēkiem doties prom no viņa. Lai piesaistītu viņa uzmanību, jums tikai jāpierāda interese par viņa hobijiem. Pavadiet vairāk laika ar Skorpionu un mēģiniet viņu labāk iepazīt.

9. Strēlnieks (23.11-21.12)

Esiet pozitīvi. Strēlnieku vīrieti piesaista pozitīva pieeja dzīvei. Viņam patīk arī būt optimistisku cilvēku kompānijā. Parādiet viņam, cik enerģiska tu esi, un viņš jūs noteikti pamanīs. Strēlniekam patīk sazināties ar cilvēkiem, kas piedzīvo piedzīvojumu tik daudz, cik viņš dara.

10. Mežāzis (12.22-20.01)

Blakus Mežāzim ir jābūt spēcīgām vadīšanas prasmēm. Tas ir ļoti spēcīgs un pārliecināts vīrietis, kurš atbildēs tikai tādam pašam spēcīgam partnerim. Parādiet viņam, ka jūs esat spējīga, cik jūs esat neatkarīga un ambiciozaa. Pretējā gadījumā Mežāzis vienkārši neuztvers jūs nopietni.

LASI ARĪ: 5 vēstījumi no eņģeļa, kas palīdzēs jums noteikt dzīves mērķi!

11. Ūdensvīrs (21.01-18.02)

Parādiet šim vīrietim, ka jūsu sirds ir atvērta ikvienam un visiem. Ūdensvīru piesaista humānisti. Viņš vēlas izmantot visas savas zināšanas un inteliģenci, lai atrisinātu globāla rakstura problēmas. Ļaujiet viņam zināt, ka jūs labi pārzināt mūsdienu pasaules problēmas un tādējādi piesaistīt viņa uzmanību.

12. Kā pievērst vīrieša uzmanību: Zivis (19.02-20.03)

Esiet bezcerīgs romantiķis. Jūs varat apburt vīriešus, kas dzimuši zem Zivju zīmes, tikai tad, ja jūs kļūstat par sapņotāju kā viņš pats.

 

Jums varētu būt arī interesanti izlasīt par labākajām zodiaka zīmēm priekš attiecībām. Secīgi uzskaitām labākās sievietes attiecībās pēc Zodiaka zīmes! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment