Sieviešu Horo***ps nedēļai no 25. marta līdz 31. martam – bīstami! Esiet uzmanīgas!

Astrologi stāsta, kā satikt marta pēdējo nedēļu un droši pavadīt to. Viņu ieteikumi palīdzēs visām Zodiaka apļa pārstāvēm izvairīties no nepatikšanām un tuvināties panākumiem.

Sarunas, sanāksmes, biznesa komunikācijas un svarīgi projekti būtu jāatliek. Retrograda Merkurs būs līdz 28. martam, bet pat planētas atgriešanās pie tiešās kustības, katrā ziņā traucēs uzņēmējdarbību. Ceturtdien Merkurs nonāks sarežģītā aspektā ar Marsu un Urānu, liekot visiem bez izņēmuma ieskatīties pagātnē, domāt par kaut ko svarīgu, pārdomāt kaut ko, mainīt attieksmi pret daudzām nopietnām problēmām. Darbības aspekts tiek saglabāts līdz nedēļas nogalei, tāpēc plānot kaut ko lielu, šai nedēļai ir bīstami: nākotnē būs ļoti grūti mainīt lietas gaitu. Bet tagad jūs varat droši baudīt pavasari. Ļaujiet sev nedēļas nogalē darīt visu, kas tik ilgi tika atlikts, un atbildīgie projekti ir jāatliek uz nākamo nedēļu.

Auns

Skaistajām Auna pārstāvēm šonedēļ vajadzētu rūpēties par savu veselību un garīgo harmoniju. Nedēļa būs pilna ar notikumiem, ar atšķirīgu raksturu, un, ja jūs ļausiet apstākļiem izsist sevi no sliedēm, tad jūs nevarēsiet uzvarēt. Pagalmā nav tikai pavasaris, bet pavasaris, ko sāka stiprināt Saules vadība. Tas nozīmē, ka jūs varat droši noteikt ambiciozus mērķus un pārliecinoši iet pa dzīvi, netērējot laiku un enerģiju kaitinošām mazām lietām.

LASI ARĪ: 7 akmeņi 7 čakrām: kā saskaņot enerģiju

Vērsis

Vēršu sievietēm Venēra, kas pāriet uz Zivju zīmi, drīzumā sola patīkamas pārmaiņas. No otrdienas astrologi iesaka šīs zīmes dāmām neaizvērt savas acis uz  Visuma zīmēm. Skeptiska attieksme un neuzticēšanās zvaigznēm var likt noraidīt visizdevīgākos piedāvājumus, savukārt Vēršiem ir visas iespējas kļūt par laimīgas biļetes īpašniecēm uz jaunu dzīvi. Vienīgais, kas var radīt neatgriezenisku kaitējumu gan garastāvoklim, gan enerģijai, ir pretrunas ar pretējo dzimumu. Nepiedalieties strīdos, mēģiniet spēlēt pēc noteikumiem – tas nāks par labu.

Dvīņi

Dvīņu pārstāvēm ir svarīgi ne tik daudz plānot, kā veikt konkrētus pasākumus. Neskatoties uz Merkura negatīvo ietekmi, nedēļa ir veiksmīga romantiskām attiecībām – tas ir jāuzsver. Venēra, kas otrdien ieies Zivju zvaigznājā, palīdzēs īstenot tavus plānus un  sasniegt mīļotā labvēlību. Pasākumi, lai virzītos uz laimīgu ģimenes dzīvi, pat viskautrīgākie, tiks izdarīti šonedēļ labā nolūkā. Speciālisti iesaka nepārpūlēt pareizo motivāciju, dabisko šarmu un intuīciju.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment