Kā pirmajā tikšanās reizē saprast, ka tavā priekšā ir vīrietis vampīrs

Narcisms un egocentrisms

Ir atsevišķs bīstamo vīriešu slānis, kuri pirmajā randiņā runā tikai par sevi. Viss ir ārkārtīgi vienkārši, jo tie nemainīsies. Pirmajā randiņā viņi sarunājas ar sevi, neizrādot nekādu interesi par tavu dzīvi. Viņi neprot klausīties un visas tēmas tiek pārnestas uz sevi. Ja to pamanāt, jums vajadzētu bēgt no šāda vīrieša, jo emocionāls vampīrisms šajā gadījumā sāk izpausties jau pirmajā tikšanās reizē.

Viņš mēdz iet uz galējībām.

Ja mīlestība, tad uzreiz vajadzīgas kāzas un uzreiz jāsāk dzīvot zem viena jumta. Ja tu viņam nepiekrīti, tad tu esi vai nu stulbs, vai kaut ko dzīvē nesaproti. Ja sporto, tad visbīstamākais utt. Ja vīrietis izrāda tieksmi pēc galējībām absolūti it visā, tad tas nozīmē, ka viņa uzvedība ir toksiska. Viņš noteikti smels spēku no jums. Dzīvot ar viņu būs ārkārtīgi grūti.

Lasi arī: Finanšu zvaigžnu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: ir svarīgi saprast savus mērķus, lai neciestu lielus materioālos zaudējumus!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Viņš tenko

Vīriešu tenkas ir ne mazāk izplatītas kā sieviešu tenkas. Daudziem cilvēkiem patīk mazgāt kaulus un apspriest cilvēkus aiz muguras. Bet īsts enerģijas vampīrs izceļas ar neatvairāmu tieksmi pastāstīt par dažiem interesantiem faktiem par cilvēkiem. Ja pamanāt, ka vīrietim patīk izgaismot citu cilvēku problēmas, noslēpumus un noslēpumus, lai tikai jūs par to pārsteigtu, ziniet, ka jūsu priekšā ir emocionāls vampīrs, kurš visiem pastāstīs par jūsu trūkumiem un noslēpumiem. nākotne.

Agresija

Agresīvi vīrieši var pat nenojaust, ka viņi izsmeļ mīļotās sievietes enerģiju. Ja jūsu kompanjons pirmajā randiņā cīnās, lamājas un kārto lietas ar visiem pēc kārtas, un jums ir jānosarkst viņa dēļ, tad šajā gadījumā labāk vienkārši doties prom. Šādi vīrieši smeļas spēku no saviem pavadoņiem, to nezinot.

Ja jūs varat mierīgi uzņemt un aiziet tieši randiņa vidū, tad jūs nevarēsit to izdarīt ar vampīriem darbā vai mājās. Ja jūsu vidē ir toksiskas personības, ar kurām ir ļoti nepatīkami sazināties, eksperti šajā gadījumā iesaka izmantot visefektīvākos amuletus, par kuriem mēs jums teicām iepriekš .

COMMENTS

Leave a Comment