Finanšu zvaigžnu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: ir svarīgi saprast savus mērķus, lai neciestu lielus materioālos zaudējumus!

Finanses ir svarīga mūsu dzīves sastāvdaļa. Notikumi, kas saistīti ar naudu un stāvokli sabiedrībā, ļoti ietekmē mūsu emocionālo stāvokli. Tas ir normāli, ņemot vērā naudas nozīmi.

Katrs cilvēks vēlas ticēt, ka viņš visu dara pareizi. Lai iegūtu šādu pārliecību, mums ir jāzina, uz kuru ceļu mēs ejam un kāpēc. Neaizmirstiet, ka veiksmīgs cilvēks ir tas, kurš zina, uz ko viņš iet uz priekšu. Tas ir kāds, kurš tic sev. Zvaigžņu ekspertu padomi palīdzēs saglabāt šo ticību nesatricināmu un nepazaudēt finansiālo veiksmi laika posmā no 3. līdz 9. jūlijam.

Auns

Aunam jābeidz slinkot, it īpaši, ja šonedēļ darbā būs daudz darba un rūpju. Jā, darbs nebūs viegls, taču, kamēr Venēra ir spēcīga, jāturpina darīt to, kas padodas vislabāk. Auniem, kuri nopietni vēlas kļūt bagāti, būs jāliek galdā visas kārtis. Svarīgi pasākumi jāveic uzmanīgi un pārdomāti, jo pretējā gadījumā jūs varat izraisīt papildu problēmu parādīšanos. Miera periods ir beidzies, tāpēc tagad jums jābūt pēc iespējas uzmanīgākam. Labāk vēl nemainīt darbu un neko dārgu nepirkt.

Vērsis

Vērsim, lai noturētos virs ūdens, vajadzētu atbrīvoties no sūdzībām par dzīvi. Planētas atrodas tādā stāvoklī, kurā liktenis par šādu uzvedību saņems bargu sodu. Merkurs Vēzī ir negatīvs, tāpēc nedēļa būs ļoti saspringta darba un finanšu ziņā. Paņemot atvaļinājumu, varat pareizi atpūsties. Ja nevarat atpūsties, labāk nepārpūlieties. Šis ir piemērots brīdis, lai noliktu malā tiekšanos pēc finansiālām atlīdzībām un ķertos pie lietas. Tātad nedēļa paies labi. Tagad labāk netērēt naudu bez iemesla.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: kādam no zvaigžņu pārstāvjiem ļoti paveiksies satikt savu dvēseles draugu!

Dvīņi

Negatīvais Merkurs pasliktinās situāciju finanšu sektorā, un retrogrāds Neptūns pielies eļļu ugunij, izraisot satraukuma pieaugumu. Tas paglābs Dvīņus no problēmām darbā un lietās, palīdzēs saglabāt pārliecību. Visuma likumi saka, ka tiem, kas noņem visus ierobežojumus savās galvās, nekas nav neiespējams. Finansiālie panākumi šonedēļ būs tieši atkarīgi no Dvīņu spējas vizualizēt panākumus. Nepievērsiet uzmanību tam, kas notiek apkārt. Galvenais ir tikai tas, kas notiek iekšā.

Vēzis

Visu pasaules naudu vēži nenopelnīs, un, ja viņi pārpūlēsies, tad veiksme viņiem noteikti nedraudēs. Iepriekš mēs runājām par to, kā pareizi atpūsties. Šie padomi būs ļoti noderīgi. Vēžiem vairāk laika jāpavada ar ģimeni, mīļajiem, draugiem. Planētas var rosināt interesi par piedzīvojumiem, taču nevajag censties kļūt bagātam ar viltības palīdzību un cerot tikai uz odu veiksmei. Sestā Vēža sajūta tagad nepalīdzēs. Uz to spēj tikai dzīves pieredze. Jūs varat droši lūgt finansiālu palīdzību no mīļajiem. Šeit ir svarīgi tikai noteikt nosacījumus “krastā”, lai nebūtu pārkāpumu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment