Kā sagaidīt Jauno 2018. gadu jeb kā pieradināt Dzelteno Zemes suni

Gadījumā, ja jūs esat izlēmuši sagaidīt Jauno gadu ģimenes lokā, tad būtu vēlams pēc svētku salūta doties ar visu ģimeni pastaigā.

Suns ir dzīvnieks, kam patīk atrasties uz ielas un doties, kur acis rāda. Tāpēc, ja kaut uz pusstundiņu iziesiet, lai atsvaidzinātos un pievienotos trokšņainajam pūlim, suns novērtēs to.

Saistībā ar svētku scenāriju uzņēmumā, tad būs piemēroti visi nestandarta scenāriji – joki, sacensības, konkursi, – jo vairāk, jo labāk. Atcerieties, ka suns ir zinātkārs avantūrists un banāla pasēdēšana pie galda, nebūs viņa izvēle.

Kā ģērbties, sagaidot Jauno 2018. gadu?

Galvenās krāsas šajā laikā būs dzeltena, melna, zelta un oranža. Bet derēs arī jeb kura ar zemi saistītā krāsa, tai skaitā zila un zaļa.

Derētu pievērst uzmanību, ka šajā sezonā dziļi dekoltē dod priekšroku garām piedurknēm un augstām mežģiņu apkaklēm. Mini vietā nāk svārku garums līdz ceļgalam.
Un, ja jūsu izvēle apstājās pie garas vakarkleitas, tad svarīga ir neliela detaļa: kleitai vajadzētu būt ar vienkāršu griezumu. Neparasta tekstūra un audums, neļaus kleitai izskatīties garlaicīgi.

Lasi arī: Dziedniece Biruta Fedotova: Kā salikt gadu divās kastēs un atbrīvoties no enerģijām, kas nospiež sirdi

Vīriešiem viss ir daudz vienkāršāk. Spēcīgā dzimuma pārstāvji necenšas īpaši sekot līdzi tendencēm, jo konservatīvāk, jo labāk.
Neformālā ballītē vai Jaungada svinībās mājās var iztikt bez īpaša dress koda: pietiekami silts un mājīgs džemperis ar ziemas motīviem.

Ja uzņēmumā ir oficiāla pieņemšana, tad sievietes var izlīdzēties ar melnu kleitu. Vīriešiem uzvalks, vai kā iespēja, velveta žakete.
Ja pieņemšana nav tik oficiāla, tad droši var izvēlēties smilškrāsas apģērbu.

Dažādi aksesuāri un mazas detaļas jūsu apģērbā radīs brīnumus. Ziemassvētku eglītes kaklasaite, kabatas lakats ar kvadrātveida baltu šņorējumu uz sarkana fona, dzeltenas aproču pogas un pulkstenis ar attēlu attiecīgajā tēmā – tas viss papildinās eleganci un dos jums rozīnīti, kas jūs izcels.

Kādu Jaungada grimu izvēlēties?

Pirmais variants: dūmakains acu grims brūnos vai melnos, šokolādes vai bronzas toņos – pats vienkāršākais un veiksmīgākais veids, kā kļūt neparastai un noslēpumainai. Kā arī šāds grims joprojām ir viens no modernākajiem variantiem priekš svinīgiem notikumiem.
Svētku laikā var pat izmēģināt netipiskākas krāsas, lai radītu dūmakainu acu skatienu, piemēram, violeti – zilos toņus, okera, zelta un maigi dzeltenos toņus.

Otrais risinājums: grafiskas kontūrlīnijas un vīna sārtas lūpas. Kontūrlīniju vēlams vilkt gar acu līniju, tikai nedaudz teatrālāku nekā dzīvē. Nu bet sarkanā lūpu krāsa būs kā maza melna kleita – ideāla visur. Svētku ballītei derēs visi sarkanie toņi, it īpaši kopā ar bālu ādas toni.

Trešais variants: “nude” meikaps plus biezas uzacis un kuplas skropstas. Izmantojot šo variantu, jūs izskatīsieties svaiga, sievišķīga un, pats svarīgākais, moderna.
Biezas dabīgas uzacis un garas skropstas – pagājušās sezonas tendence rudenī – ziemā u šogad tā ir saglabājusies.
Ja nevari lepoties ar biezām uzacīm un garām skropstās, tad skropstas var papildus pielīmēt, un uzacis papildus var iezīmēt ar zīmuļu, ēnu palīdzību.

Ceturtais variants: zelta izgaismotājs jeb highlighter. Šobrīd ir aktuāla mitras ādas ar zelta spīdumu tendence. To var panākt izmantojot bāzi ar atstarojošā zelta daļiņām un izgaismotāju, uzklājot uz vaiga kauliem un citām izceltajām sejas daļām. Uzklājiet ar izgaismotāju līniju un tad iztušējiet.

Piektais variants: metāliskās ēnas, pigmenti un spīdumi uz sejas. Šāds risinājums derēs meitenēm gan ar bālu ādu, gan tumšāku. Tie viegli iztušējas, kā arī noslāņojas, kas ļauj viegli pievienot dažādus krāsu dziļumus.
Tos var kombinēt ar dažādām krasām. Krāsu paletē nav robežu – no pašām gaišākajām līdz pašām piesātinātākajām un tumšākajām.

Kā dekorēt māju sagaidot Jauno gadu?

Dekorējot māju, vēlams ievērot trīs pamatnoteikumus:
• Miers un līdzsvars (atbilst Dzeltenā suņa raksturam). Nelietojiet dekorācijās daudz dažādu krāsu, lai nepārslogotu telpu un neradītu traucējumu efektu. Pietiks ar diviem vai trīs toņiem, lai radītu skaistas un elegantas dekorācijas
• Pareizās krāsas jaungada dekorācijām
– sarkana (tie var būt eglīšu rotājumi, tradicionālie dāvanu zābaki, Ziemassvētku vecīša cepure)
– sudrabotā krāsa (sniegpārsliņas, sniega imitācija)
– gada krāsa (šoreiz – dzeltena un visas tās nokrāsas, tos var izmantot, lai izvēlētos sveces, vītnes, mandarīnus, svētku aizkarus utt.).
• Vairāk gaismas avotu – elektriskās Ziemassvētku sveces, sveces, lampiņu virtenes.

Ko celt galdā?

Lasi arī: Dziedniece Biruta Fedotova: Kā salikt gadu divās kastēs un atbrīvoties no enerģijām, kas nospiež sirdi

Galvenais noteikums – uz galda jābūt gaļai. Ja jūs esat veģetārietis, tad sojas gaļa. Ir Kāpēc tieši gaļa? Tāpēc, ka gaļa ir suņa mīļākais ēdiens.
Kā svētku rozīnīti, galda centrā varat novietot dekoratīvu ēdienu no kauliem (kurš gan suns nemīl pagrauzt kaulus!). Ka variants var būt pagatavota gaļa uz kauliem. Bet zivis šovakar varat droši izlaist, jo pret tām, atšķirībā no kaķiem, suns ir vienaldzīgs. Jeb kurā gadījumā uz galda vajadzētu būt daudz ēdienu. Paēdis suns ir labs suns. Tāpēc labākais veids kā jeb kura saimniece var izpatikt Dzeltenajam sunim Jauno gadu sagaidot – ir, pienācīgi pabarot to ar garšīgu, barojošu un pats galvenais, bagātīgu ēdienu.

Gunta Graudiņa

Avots: kp.ru

Leave a Comment