Kā sagaidīt pavasari, lai tas izdotos labi: padomi katra zvaigznāja pārstāvim

Pavasaris ir brīnumu un svarīgu enerģijas pārmaiņu laiks. Katrs cilvēks paaugstinātu enerģijas fonu uztver savā veidā. Zvaigžņu eksperti sniedz padomus, kā pareizi svinēt pavasari, lai tas izdotos labi.

Pats Visums vēlas palīdzēt mums atrast sevi pavasarī. Ir vērts iemācīties atpazīt likteņa zīmes, jo tās neparādīsies nejauši. Planētas un zvaigznes katru jaunu pavasari sniedz cilvēkiem padomus, kā mainīt dzīvi uz labo pusi.

Uguns elements: Auns, Lauva, Strēlnieks

Cilvēkiem, kas dzimuši zem šīm zīmēm, vajadzētu sekot līdzi savām emocijām un neuztraukties, jo zvaigznes agrā pavasarī vienmēr palielina viņu  empātiju. Ugunszīmju pārstāvjiem ir svarīgi neuzķerties uz citu cilvēku problēmām, novērtēt personīgo laiku. Viņiem pavasaris jāsagaida viegli, bez liekām raizēm. Neuzņemieties nepanesamas saistības.

Aunam nekādā gadījumā nevajadzētu riskēt, jo neveiksmes gadījumā var sākties nepatīkami un neatgriezeniski procesi, kurus apturēt būs gandrīz neiespējami. Aunam labāk pavasari sagaidīt pilnīgas gatavības pārmaiņām stāvoklī.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023.gada 20.februāra līdz 26.februārim

Lauvām marta sākumā nevajadzētu sadurties. Tas ievērojami pasliktinās garastāvokli un radīs neatgriezeniskas sekas. Tas pat var izraisīt melnas joslas parādīšanos. Jums jābūt pēc iespējas draudzīgākam.

Strēlniekiem vēlams nedoties tālos ceļojumos. No marta vidus noderēs ainavu maiņa, un līdz tam labāk darīt savas ierastās lietas un būt tuvāk mājām, ierastajai atmosfērai.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment