Kā sagaidīt pavasari, lai tas izdotos labi: padomi katra zvaigznāja pārstāvim

Zemes elements: Vērsis, Jaunava, Mežāzis

Zemes zīmēm vajadzētu sagaidīt pavasari fiziskās aktivitātes stāvoklī. Vissvarīgākais ir rūpēties par savu veselību. Noderīgi būs efektīvi veidi, kā uzturēt labu veselību. Speciālisti iesaka jebkura šī elementa pārstāvjiem risināt aktuālākās lietas un pienākumus, lai izvairītos no piedzīvojumiem.

Vērsim vēlams pievērsties dzīves finansiālajai pusei, darbam un mājas darbiem. Pavasara sākums Vērsim ir plānošanas, paškritikas un pagātnes kļūdu analīzes laiks.

Jaunavām marta pirmajās nedēļās vēlams neaizmirst par mīlestību. Šis periods ir lieliski piemērots jaunām paziņām un attiecību sākumam. Mīlestības veiksme šobrīd ir izstrādātāju pusē.

Mežāži nevar zaudēt draugus un citu cieņu. Pavasaris ir laiks, kad cilvēki var būt ļoti izpalīdzīgi. Šis ir svarīgu darījumu, komandas darba un attiecību stiprināšanas laiks.

Gaisa elements: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Pavasara sākumā gaisa zīmēm ir krietni uzlabojies garastāvoklis. Šis gada laiks viņiem sniedz iedvesmu un laimi. Motivācijas būs vairāk nekā pietiekami, taču ir jāizvairās no enerģijas izsīkšanas. Ja nemitīgi atrodaties lietu spārnos un nav skaidra plāna pirmajām pavasara nedēļām, tad spēki var ātri pamest gaisa stihijas pārstāvjus. Ja nepieciešams, jums ir nepieciešams atpūsties un atpūsties.

Dvīņi  ir cilvēki, kuriem jāatceras privātuma nozīme. Cilvēki pavasara perioda sākumā ātri izsmeļ Dvīņu enerģijas rezerves. Ir jāierobežo komunikācija un nevienam nedod tukšus solījumus.

Svariem ir jākoncentrējas uz vissvarīgākajām lietām. Pavasara sākums šīs Zīmes pārstāvjiem ir vispozitīvākais laiks. Šajā brīdī parasti parādās jaunas idejas, palielinās harizma un šarms.

Lasi arī: Ko nozīmē atkārtotie cipari jūsu dzimšanas datumā

Ūdensvīri pavasara sākumā saņem lielu pozitīvas un radošas enerģijas lādiņu. Vairumā gadījumu izdodas rast risinājumu kādām būtiskām problēmām, kas līdz šim palikušas neatrisinātas. Pavasara sākumā Ūdensvīram nevajadzētu būt slinkam.

Ūdens elements: Vēzis, Skorpions, Zivis

Pavasara sākums Ūdenszīmēm ir ideāls laiks garīgām praksēm un sevis izzināšanai. Labs laiks arī pagātnes kļūdu labošanai. Šo cilvēku pasaule mainās. Viņiem ir jāsaprot, kurā virzienā ir vērts pašiem mainīties.

Vēžiem vajadzētu izkļūt no savas komforta zonas un sākt izturēties pret sevi pēc iespējas stingrāk. Ja tas nav izdarīts, veiksme novērsīsies. Saskaroties ar problēmām, pirmkārt, cēloņi jāmeklē sevī – tas palīdzēs izskaust trūkumus un kļūt labākam.

Zvaigžņu speciālisti iesaka Skorpioniem pēc palīdzības vērsties pie intuīcijas. Ar tās palīdzību būs iespējams izvairīties no problēmām un doties uz veiksmes un laimes ceļu mīlas, darba un finanšu lietās.

Zivīm parasti veicas pirmajās pavasara nedēļās, jo ir viņu laiks. Viņiem jādibina kontakts ar apkārtējiem cilvēkiem, jācenšas pēc iespējas biežāk uzturēties patīkamā sabiedrībā.

Pavasara sākumā zvaigžņu speciālisti iesaka visu zīmju pārstāvjiem atbrīvoties no negatīvām domām. Fakts ir tāds, ka šajā gada laikā notiek apziņas atsāknēšana, kā arī vissvarīgākās izmaiņas, lai arī ne vienmēr ir pamanāmas.

COMMENTS

Leave a Comment