Kā saglabāt un vairot panākumus jebkuras planētas retrogrādā fāzē

Planētas retrogrāda ir parādība, kurā nakts zvaigzne pārvietojas pretējā virzienā pa nakts debesīm. Astroloģiski šo parādību var saukt par bīstamu un nepatīkamu, tomēr to var izmantot savā labā.

Iepriekš mēs runājām par to, kā retrogrādas planētas ietekmē mūsu uzvedību un panākumu . Šajā rakstā mēs nerunāsim par konkrētiem nakts gaismekļiem, bet gan par šo parādību kopumā.

Kāpēc retro planētas ir bīstamas?

Īsumā, retro planētu galvenās briesmas slēpjas to neparedzamībā. Vairumā gadījumu neviena no planētām retro fāzē nav pilnībā izprotama. Astrologi sniedz noteiktas prognozes, taču ir svarīgi atcerēties, ka vienmēr ir neskaidrības.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 5. līdz 11. jūnijam – būs nelielas grūtības un izmaiņas

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Šī iemesla dēļ jebkura objekta atpakaļgaitas kustības laikā Saules sistēmā ir svarīgi būt uzmanīgiem. Īpaši tas attiecas uz retro kustības sākuma posmu. Tādām tālām planētām kā Jupiters, Saturns, Urāns, Plutons un Neptūns tas ir aptuveni pusotrs mēnesis. Dzīvsudrabam tā ir aptuveni nedēļa, Venērai – divas, bet Marsam – pirmās divas vai trīs retrogrādas nedēļas.

Kā saglabāt vai palielināt panākumus

Retrogrāds, kā minēts iepriekš, ir pārsteigumu periods. Šeit ir svarīgi zināt, ka jebkurā brīdī var notikt kaut kas ļoti svarīgs un neparedzams, īpaši, ja planēta ir tikko sākusi savu ceļojumu pretējā virzienā pa naksnīgajām debesīm.

Un triks ir būt vērīgam un uzmanīgam. Jūsu ienaidnieki un konkurenti var kļūdīties, ko varat izmantot savā labā. Kāds var pasludināt savus plānus, un kāds nejauši iekrīt galvā, lai riskētu. Ir svarīgi uzraudzīt cilvēku uzvedību un būt modram. Šajā gadījumā jums būs iespēja ne tikai nezaudēt, bet pat palielināt savus ienākumus.

Retrogrādu planētu periodā var atrast mīlestību. Tas notiek, kad esat īstajā vietā un īstajā laikā. Varbūt jūs nejauši varat atstāt labu un spilgtu iespaidu uz jaunu paziņu vai paziņu. Esiet piesardzīgs, jo pretēja situācija ir lielāka, ja jūs darāt visu pareizi, bet cilvēkam joprojām kaut kas tevī nepatīk.

Vārdu sakot, retro planētu periodā uzvar atturīgākais, piesardzīgākais, uzmanīgākais. Tavi labākie draugi šādos brīžos: asprātība, gudrība, inteliģence. Eksperti novēl veiksmi neatkarīgi no tā, kāds ir laiks un kāds ir nakts gaismekļu noskaņojums.

Leave a Comment