7 noderīgi triki, kas palīdzēs atjaunot miegu un sākt katru rītu ar smaidu

Miegs ir vissvarīgākā dienas daļa, lai gan tas var nešķist jums un man. Mūsu ķermenis miega laikā atpūšas un atjauno enerģiju.

Kad miegs ir traucēts, gandrīz katrs rīts kļūst nepatīkams. Ja vēlaties to novērst, skatiet tālāk sniegtos padomus.

Ej gulēt tajā pašā laikā

Bezmiega problēma ir tā, ka cilvēks vienkārši nevēlas gulēt noteiktos laikos. Vairumā gadījumu galvenais vaininieks ir nepareizais režīms. Mēs ejam gulēt vai nu 22:00, vai 2:00. Organisms nevar pierast pie tā, tāpēc kļūst ļoti grūti aizmigt.

Ja jūs katru dienu ejat gulēt vienā un tajā pašā laikā ar maksimālo stundas starpību, tas jau palīdzēs jums ievērojami normalizēt miegu un uzlabot tā kvalitāti. Jūsu ķermenis zinās, kad tam vajadzētu “izslēgties”. Papildu pasākumi nav nepieciešami.

Pārtrauciet gulēt dienas laikā

Ja jums patīk gulēt pa dienu, tad nav pārsteidzoši, ka jums ir bezmiegs naktī un līdz ar to slikts garastāvoklis no rīta. Ja pēkšņi rodas vēlme gulēt, var pasnaust 15-20 minūtes, bet tikai līdz pulksten 15. Turklāt dienas miegs jums tikai kaitēs.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 5. līdz 11. jūnijam – dzīve turpinās mainīties!

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Centieties izvairīties no negatīvas informācijas

Neuzņem sliktās ziņas no politikas pasaules un kopumā centies izvairīties no visa negatīvā. Nestrīdieties ne ar vienu internetā, nemāciet nevienam dzīvi un neklausieties nelūgtos padomos no malas.

Jo mazāk jebkāda veida negatīvisma tavā dzīvē, jo labāks būs miegs, jo pārstāsi uztraukties un dzīt galvā nepatīkamas domas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment