Pievienojot šo produktu vārīšanās laikā, rīsu kaloritāte samazinās par 50 %! Unikāla recepte!

1-16

Rīsi – visā pasaulē populārs graudaugs. Gandrīz katrā nacionālajā virtuvē var atrast rīsu ēdienu. Bet, neskatoties uz savu popularitāti, šis produkts nav pārāk vērtīgs.

Rīsi satur daudz tā saucamos tukšos ogļhidrātus, kas piedalās tauku rezervju veidošanā…

Tomēr pētnieki no ķīmijas zinātņu koledžas Šrilankā ir izdomājuši veidu, kas samazina rīsu kaloritāti par 50%! Tagad rīsu putru var uztaisīt daudz vērtīgāku! Rīsu, kas vārīti šādā veidā, diēta ir neiedomājami efektīva.

 

RĪSI TIEVĒŠANAI

Pateicoties šim paņēmienam, tu samazināsi rīsu kalorijas 2 reizes! No bērnības dievinu šo putru, izmēģināju doto recepti un atzinu to par pienācīgu. Rīsi ir labi ar to, ka tie lieliski piepilda kuņģi, radot sāta sajūtu uz ilgu laiku.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas jāpievieno rīsiem, lai mazinātos to kaloritāte:

Leave a Comment