Pievienojot šo produktu vārīšanās laikā, rīsu kaloritāte samazinās par 50 %! Unikāla recepte!

 

Dažādas rīsu šķirnes satur no 0.5 līdz 4.5% noturīgās cietes. No parastās tā atšķiras ar to, ka gremošanas sistēma to neuzsūc, tā nepārvēršas par cukuru asinīs un neveicina aptaukošanos. Šrilankas pētnieki atklāja veidu kā procentuāli pacelt noturīgās cietes daudzumu rīsos. Viss, kas tam ir vajadzīgs, – izvārīt rīsus ar nelielu daudzumu tauku.

 

KĀ SAMAZINĀT KALORIJAS RĪSOS

Sāc vārīt rīsu putru tradicionālajā veidā. Kolīdz ūdens sāk vārīties, pievieno tam nedaudz kokosriekstu eļļu (apmēram 3% no putraimu daudzuma). Bet, kad rīsi gatavi, liec tos ledusskapī uz 12h.

Pateicoties šai vienkāršajai procedūrai, izmainīsies rīsos esošās cietes struktūra. Tā kļūs par noturīgo cieti un zaudēs savu kaloritāti.

Ja arī tavi draugi seko savam uzturam vai pieturas stingrām diētām, noteikti padalies ar viņiem šajā oriģinālajā paņēmienā, viņi būs pateicīgi!

dieviete

Leave a Comment