Kā sarīkot lielisku Valentīndienas ballīti, kurā puišiem ieeja liegta


1. Izdomā, kādu ēdienu pasniegsi

Viens no lēmumiem, kas padara ballītes plānošanu vieglāku, ir izdomāšana, kādi ēdieni tiks pasniegti tavā ballītē. Vari izvēlēties sagatavot vēlo brokastu ēdienus, jo kuram gan nepatīk vēlās brokastis? Jāsacep tikai liela kaudze pankūku, tās jāizdekorē ar zemenēm un putukrējumu, jāsaliek uz galda dažus virtuļus, nelielus sāļos pīrāgus , kā arī jāparūpējas par to, lai kafija nekad nebeidzas! Tu vari sarūpēt arī grauzdiņu kaudzi vai zemnieku brokastis – vēlajās brokastīs var piedāvāt tik daudz ko.

2. Dod priekšroku vienkāršām dekorācijām

Tad, kad esi uzsākusi jau uzkopšanas, ēst gatavošanas un ballītei uzpošanās darbus, dzīvi tev atvieglos vienkāršu dekorāciju izvēlēšanās. Vari piestiprināt dekoratīvus zelta lentīšu durvju aizkarus uz sienas aiz galda ar knopkām, pie sienas piestiprināt arī sarkanu Valentīndienas plakātu, lai savām meitenēm pateiktu, cik ļoti viņas tev nozīmē. Uz galda novieto dažas vāzes (it kā tev būtu vajadzīgs attaisnojums iegādāties skaistus ziedus), un izkaisi pa galdu lielāku papīra gabaliņu konfeti (kuru var izgatavot minūtes laikā ar prāvāku caurumotāju). 

3. Padari vietu ierādīšanu īpašāku

Ļauj savām draudzenēm atrast savu vietu, izdekorējot konfekšu kastīti katrai citādāk! Uz konfekšu kastes uzlīmē mirguļojošu papīru un uz tā uzraksti katras vārdu (vai vārda sākumburtu), un izmanto to kā vietas ierādīšanas kartīti. Tu varētu arī pievienot vārda kartīti pie rozes vai nelielas vāzītes ar ziedu. Padari to par dāvanu saviem viesiem, ko varētu paņemt līdzi uz mājām un pēc ballītes par to priecāties.

4. Izgatavo dzērienu tieši ballītei

Padoms: šādam dzērienam nav obligāti jāsatur 20 sastāvdaļas un nav jāiegulda tā pagatavošanā daudz laika. Piešķir tikai savam dzērienam interesantu nosaukumu, lai paradītu, ka esi veltījusi laiku pārdomām par to, ko vajadzētu pasniegt ballītē. Vari pasniegt apelsīnu „Vai priecājies, ka mēs esam draudzenes” sulu, ko viegli varēs pārvērst par apelsīnu sulas un šampanieša „Vai priecājies, ka šī ir mimoza” kokteili. Tikai parūpējies par to, ka tavs ballītes dzēriens var būt pieejams gan ar, gan bez alkohola – atkarībā no tavu viesu vēlmēm, it īpaši, ja tu rīko vēlo brokastu ballīti dienas sākumā.

5. Apmainieties ar Valentīndienas zīmītēm

Sajūtieties kā pamatskolā, izgatavojot savām meitenēm Valentīndienas zīmītes, kurās tikai atstāta tukša vieta atbildes ierakstīšanai, un pasniedziet tās viena otrai. Izmēģini šādus teikumus kā šie: „Man tevī vislabāk patīk _______” vai „Mūsu draudzību varētu apzīmēt ar šādu mirkļbirku: # _______ ”. Aizpildiet šīs zīmītes, kamēr ēdat, un ballītes beigās pasniedz tās dāmām līdzi ņemšanai uz mājām.

Kā gan tu varētu labi nepavadīt laiku, kurā tu vari būt kopā ar saviem tuvākajiem cilvēkiem pasaulē un ēst vēlo brokastu ēdienu? Tā ir recepte priekam. Tāpēc ieplāno Valentīndienas ballīti sev un savām draudzenēm, un ļauj viņām sajust gaisā virmojošu mīlestību šajā februārī – viņas ir to pelnījušas!

Leave a Comment