Kā sadzīvot ar vīra māti

Par savstarpējām attiecībām starp sievu un vīra māti, sastāda anekdotes, dzied dziesmas un veido filmas.

Attiecības ar vīra māti ir mūžīga tēma. Katru dienu cilvēki apvienojas svētās savienībās un atklāj jaunus komunikācijas aspektus un pat sadzīvi ar pilnīgiem svešiniekiem. Šeit arī rodas problēmas. Tas ir tāpēc, ka ģimenes nākotne ir atkarīga no jaunās līgavas. Daudzas sievas saka, ka tūlīt pēc kāzām vīra māte viņas instruē un nesaprot. Attiecību attīstības agrīnā stadijā ir vērts mēģināt sadraudzēties ar viņu un nodibināt attiecības. Bieži vien šī metode palīdz.

Lasīt arī: Sazvērestības teorija: Vatikāns esot nodevis tehnoloģiju CIP un britu izlūkošanas dienestam, ļaujot novērot pagātni un nākotni

Kā līgavai izturēties pret vīra māti

Vedeklai jāsaprot, ka vīra māte negatavojas cīnīties ar viņu, tā viņa reaģē uz faktu, ka viņas vietu dēla sirdī aizņem jaunā sieva. Agrāk viņam māte bija vissvarīgākā persona, bet tagad viss ir mainījies. Līgavai nevajadzētu censties aizstāt māti, bet ir jāuzņemas sievas vieta mīļotā cilvēka dzīvē.
Nevajadzētu sūdzēties bieži par savu vīra māte. Viņu attiecības nepasliktināsies, taču jūsu uzvedība slikti ietekmēs attiecības ģimenē. Kad tiks nodibinātas labas attiecības ar vīra māti, vīrs noteikti atzīsies, ka viņš pārdzīvoja.
Vienmēr jāatceras, ka vīra māte ir līgavaiņa māte, kuru viņš arī mīl. Viņa viņu dzemdēja, audzināja, un to neviens nevar izmainīt.

Kādas vīra mātes mēdz būt?

• Draudzene. Ja jums ir šāda vīra māte, tad tā ir tikai veiksme. Šajās attiecībās neviens nevienu nekomandē, viņa lūdz padomu vedeklai, zvana viņai, komunicē. Nevajadzīgus padomus viņa nedos, jo uzskata, ka jaunieši spēs paši tikt galā ar problēmām. Šāda saziņa ir mierīga un neuzkrītoša, un parasti šādas attiecības ir ļoti draudzīgas.
• Spiegs. Visbiežāk šajā kategorijā ietilpst šķīrusies sieviete, kurai ir nepārvarama enerģija. Viņai ļoti patīk diktēt ikvienam savus noteikumus, sniedzot padomu. Nav viegli veidot attiecības ar šādu personu, bieži tās ir saspringtas, jo viņas vēlme uzzināt visu par tevi un pakļaut tevi savai kontroli.
• Despots. Šī ir ļoti briesmīga vīra māte. Viņa ir pārliecināta, ka jaunai ģimenei ir pilnīgi un bez nosacījumiem jāpakļaujas tai. Ja vedekla neievēro visus rīkojumus, tad attiecības starp viņām būs saspringtas. Obligāti būs arī skaļi skandāli gadījumā, ja tiks aizstāvētas vedeklas tiesības.
• Viņa ir leitnants. Šis veids ir raksturīgs aizvainotai sievieti, kas visu savu laiku veltīja mīļotajam dēlam, un tagad viņa nevar samierināties ar to, ka viņas dēls ir pilngadīgs un neatkarīgs cilvēks, kurš pats būvē savu dzīvi. Ar tādu vīra māti var būt draugi, ja viņas klātbūtnē vīram pievērš lielāko uzmanību, kā arī iecietīgi izturas pret viņu.
• Biznesa dāma. Šāda māte nekad nenolaidīsies līdz dēla ģimenes kontrolei. Viņa ir aizņemta ar savām lietām un uzskata, ka karjera ir vissvarīgākā. Attiecības ar vedeklu ir vienkārši skaistas.
• Precēta sieva. Šī māte palīdzēs vedeklai visur, ja viņa redzēs, ka viņa patiešām mīl viņas dēlu. Nevajag atteikties no viņas palīdzības, bet arī nevajag uzvelt mātei visas ģimenes problēmas. Tā, viņa apbrīnos savu vedeklu un izbaudīs labas attiecības ar viņu.

Noteikumi saziņai ar māti

Ir vērts pateikt dažus vienkāršus noteikumus saziņā starp vedeklu un vīra māti. Ir nepieciešams atrast kopīgas intereses. Dodieties uz kino kopā, konsultējieties trauku izvēlē. Tas var būt jebkuras patīkamas mazas lietas, kas vissvarīgāk, viņa jutās nepieciešama.

1. Centieties retāk runāt ar savu vīru par savām problēmām ar vīra māti. Nekad vīram nevajadzētu rasties izvēlei – vai nu māte vai sieva. Sieva, iespējams, nav pēdējā, un mamma ir viena, tādēļ šajā gadījumā izvēle būs acīmredzama. Pat ja attiecības ir aukstas, jūs joprojām dažreiz painteresējieties, kā ar viņas veselību. Šajā situācijā vīrs redzēs, ka jūs sazināties ar viņu.
2. Ir vērts meklēt pozitīvu pusi, pat pēc būtības viskaitīgākajām mātēm. Ir vērts saprast, ka viņa ir vecāka, uzaugusi citā laikmetā un, iespējams, patiešām nesaprot jauniešus. Dod viņai dāvanas, slavē, un viņa atbildēs tev.
3. Saglabāt neitralitāti strīdos starp vīru un māti. Nenostājies kāda pusē, esi miera veidotājs.
Vissvarīgākais, ir vērts atcerēties, ka jūs abas mīlat vienu vīrieti, un tam vajadzētu apvienot visu. Un arī neaizmirstiet, ka līgava arī var kļūt par vīra vai sievas māti.

Lasīt arī: RAGANAS ZĪME: KAS TAS IR?

Lai jūsu māte tevi sāktu cienīt un iemīlētu, skaitiet burvestību pilnā mēnesī:

“Mēness ir pilns ar spēku, debesīs deg, debesis apgaismo. Lai manai vīra mātei sirdī ir mīlestība pret mani. Lai glāstu man sniedz, maigus vārdus nenožēlo man, smaidu mani sildīs. Es aizveru savu stāstu ar mēness slēdzeni, mēness atslēgu, mēness gaismu. “

Pirms rituāla noteikti sagatavojiet gardas vakariņas, trīs reizes pasakiet burvju vārdus un uzaiciniet māti pie ēdamgalda. Viņai vispirms vajadzētu sēsties pie galda, un tikai tad visiem pārējiem ģimenes locekļiem. Kad viņa sāks ēst, parādiet viņai figu zem galda.

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment