Kā sazināties ar savu sargeņģeli

Sāciet pievērst uzmanību mazajām lietām savā dzīvē  – tajās ir daudz vairāk, nekā jūs domājat. Sāciet pamanīt notikumu cēloņu un seku attiecības savā dzīvē. Ja vairumā gadījumu jūsu instinktam bija taisnība, bet jūs uzticējāties savam saprātam, tad sāciet biežāk ieklausīties savā intuīcijā.

Lasi arī: Šie augi piesaista naudu mājai: Jeļenas Golunovas padoms

Lasi arī; Ko veiksmīgi cilvēki dara pirms gulētiešanas? 6 ieradumi, kurus ir vērts praktizēt

Biežāk runājiet ar savu sargeņģeli skaļi vai garīgi. Pastāstiet viņam par savu pieredzi, panākumiem un neveiksmēm. Tad viņš varēs jums piedāvāt labāko risinājumu jūsu problēmai un palīdzēt jums izvairīties no nepatikšanām.

Dariet vairāk labu darbu, smaidiet, domājiet par labām lietām, un jūsu Sargeņģelis jūs mīlēs vēl vairāk. Esi pozitīvs! Ir kāda anekdote, kas atklāj šī ieteikuma nozīmi:  Vīrietis brauc trolejbusā un domā par savu dzīvi: “Mana sieva ir muļķe, mans priekšnieks ir ķēms, mani draugi ir švaki, nav naudas, dzīve ir. muļķības.” Šajā laikā viņam aiz muguras stāv Sargeņģelis, pieraksta to visu piezīmju grāmatiņā un domā: “Cik dīvainas vēlmes, un galvenais – katru dienu vienas un tās pašas! Bet jūs neko nevarat darīt, jums tas ir jādara!

Ja jūs moka kādas domas, jūs nezināt, ko darīt savā situācijā, nezināt, kādu izvēli izdarīt, vakarā pastāstiet savam sargeņģelim par savu problēmu , esiet atklāti. Palūdziet viņam nākamajā dienā dot jums zīmi par to, kādu izvēli izdarīt vai ko darīt. No rīta pamodieties un vēlreiz atgādiniet viņam par savu lūgumu. Dienas laikā veiciet parastās darbības un meklējiet zīmi. Tā varētu būt kāda svešinieka iemesta frāze, bilde žurnālā, reklāmas izkārtnes nosaukums – jebkas. Bet, kad jūs to redzat, jūs sapratīsit, ka tā ir zīme.

Ieklausies savā iekšējā balsī, esi iejūtīgs pret apkārt notiekošo un vienmēr domā par labo!

Leave a Comment