Kā un kāpēc visums sūta jums signālus

Apstiprinājums

Ja jūs apzināti tiecaties sasniegt kādu mērķi, novirzot visas savas cerības, domas un pūles, lai sasniegtu to, tad, reaģējot uz Visumu, jums vienmēr jānosūta signāli, kas apliecina, ka atrodaties pareizajā ceļā.

Tikai atcerieties, ka tas attiecas gan uz labiem, gan sliktiem nodomiem, jo ​​Visums nezina atšķirību starp tiem. Tas tikai nosaka visu, ko vēlaties.

LASI ARĪ: Lūk, kāpēc tevi apskauž saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Visuma iejaukšanos var atpazīt pēc sinhronitātes klātbūtnes, cilvēku parādīšanās īstajā laikā, pēkšņa apgaismība vai citu pazīmju pastāvīga novērošana, kas nepārtraukti ir jūsu ceļā. Viss iepriekš minētais apstiprina jūsu izvēlētā ceļa pareizība.

Kad sākat pamanīt šādas zīmes, jūs iegūstat spēju piesaistīt savai dzīvei to, ko jūs tik ļoti izmisīgi vēlaties. Tajā pašā laikā jums šķiet, ka viss notiek „pareizi” un ļoti ātri.

Garīgie signāli

Šis veids, kā saņemt signālus no Visuma, ir vairāk zemapziņā nekā apzināti. Jūs diez vai par to domājat, tāpēc jums šķiet, ka jūs piesaistāt noteiktas lietas, bet jūs nesaprotat, kāpēc tas notiek.

Jūsu dvēsele ved tevi situācijās un attiecībās, kas atbilst jūsu garīgajiem mērķiem. Un tas nav saistīts ar jūsu personību vai vēlmēm, bet gan uz to, kas jums nepieciešams. Šādi signāli norāda uz nepieciešamību mācīties.

Tātad, ja jums ir nepieciešams iemācīties kaut ko svarīgu par sevi, jūs varat piesaistīt sev citu personu, attiecībās, ar kurām jums tiks atklāta patiesība. Un tas ir ļoti svarīgi garīgajai attīstībai.

Signāli sarežģītā brīdī

Jūs varat saņemt signālu no Visuma, kas var palīdzēt jums tikt galā ar psiholoģiskām, fiziskām, emocionālām vai garīgām ciešanām. Šāda signāla loma bieži ir atmiņās par visām labajām lietām, kas notika jūsu dzīvē vai par sevi. Un tas ir diezgan spēcīgs spēka avots!

LASI ARĪ: 15 soļi uz vīrieša sirdi

Šo ziņu var iegūt dažādos veidos. Piemēram, dziesma, kas tika nejauši dzirdēta, kuras vārdi rezonē jūsu dvēselē un pilnībā atbilst situācijai, kurā atrodaties. Vai arī nejauša saruna ar svešinieku, kurš jums stāstīs tieši to, ko jums tagad vajadzēja dzirdēt.

Stop signāls

Šādu signālu jūs saņemat, ja izvēlētais virziens neatbilst jūsu vajadzībām vai liktenim. Jūs esat nošķirti no realitātes un no augstākā paša. Jūs, iespējams, pat neuztraucaties par sevi, kaitējot emocionālajai un fiziskajai Vese***ai.

Varbūt jūs esat iestrēdzis rutīnā vai neesat apzināti, nezinot, kā atgriezties pareizajā ceļā. Tas viss var būt garas, bet neveiksmīgas attiecības sekas, kuras jūs neuzdrošināties izbeigt. Jūs vai nu nesaprotat, ka esat nelabvēlīgā situācijā, vai arī jūs to saprotat, bet jums trūkst drosmes kaut ko mainīt.

Secinājums

Gados, kad dzīve šķiet neapmierinoša, mums tikai jāmaina mūsu uztvere. Dažreiz, lai izrautos priekšā, jums vispirms ir jāsalauž izveidotais dzīvesveids, ienirstot absolūtā haosā, un pēc tam redzot savu patieso ceļu.

Visi signāli, ko mēs saņemam no augšas, var būt diezgan spēcīgi, jums vienkārši ir jābūt pietiekami atvērtiem, lai tos atpazītu. Un, lai gan dažreiz jums var rasties šaubas par šādu signālu uzklausīšanu, daži no tiem nav tik acīmredzami, cik mēs vēlētos.

Tomēr jums nevajadzētu sēdēt gaidot, kamēr Visums nosūtīs jums zīmi. Viss nav tik vienkārši. Fakts ir tāds, ka Visums reaģē uz enerģiju, ko jūs izstarojat ar savu nodomu. Galvenais ir jūsu klātbūtne.

Dvēsele un Visums var sazināties ar jums tikai tad, ja esat klāt. Drīz jūs sapratīsiet, ka jūs jau zināt atbildes uz visiem jūsu jautājumiem!

avots: esotericblog

Leave a Comment