Kā un kāpēc visums sūta jums signālus

Visums ir ļoti noslēpumains. Vārdam “Visums” ir daudzas nozīmes, kas ir unikālas katrai personai. Dažiem cilvēkiem tas ir Dievs, bet citiem tas ir radošās enerģijas avots vai vienkārši augstāks intelekts. Tas var ietvert absolūti visu, kas, pēc jūsu domām, ir Visuma pamats, kas nosaka, kā pasaule darbojas, saskaņā ar to, kādos likumos tā darbojas, un kā tas ietekmē jūs.

Katrs no mums uztver Visumu savā veidā, bet ir ļoti svarīgi, lai mēs varētu saskatīt vispārējo priekšstatu un augstāko labumu.

LASI ARĪ: 10 mācības, ko uzzinājāt pēc emocionālas nevērības bērnībā

Visi cilvēki, vienā vai otrā veidā, saņem dievišķo vadību, spiežot tos uz noteiktu ceļu dzīvē vai uz pilnīgu skaidrību, pirms pieņemat svarīgu lēmumu. Katram cilvēkam ir intuīcija un spēja sazināties ar savu augstāko sevi. Un kā tieši jūs to darāt, tas ir atkarīgs no jums.

Izveidot saikni ar šo augstāko „ES”, ir iespējams, izmantojot izpratnes un atvērtības praksi, lai saņemtu šādus norādījumus.

Ir daudz dažādu veidu, kā saprast, ka Visums cenšas sazināties ar jums. Vairumā gadījumu jūs saņemat ziņojumus no tā domu, jūtu un instinktu veidā. Augstākās zīmes ar savu iejaukšanos mūsu dzīvē kļūst pamanāmas, kad tās cenšas pievērst jūsu uzmanību kādai konkrētai lietai.

Šķir nākošo lapu un lasi 4 veidus, kā noteikt, ka Visums jums sūta signālus…

Leave a Comment