7 akmeņi 7 čakrām: kā saskaņot enerģiju

Papildus mantrām un asānām kristāli palīdz līdzsvarot čakras. Lai iegūtu informāciju par akmeņiem, kas saskaņo enerģijas centru darbu, izlasiet šo rakstu.

Sarkanā čakra – Muladhara vai saknes čakra

Šī čakra ir atbildīga par izdzīvošanu un drošību. Ar saknes čakras nelīdzsvarotību rodas gan apātija, gan nekontrolēta agresija. Ar harmonisku attīstību – laba saziņa ar Zemi, noturība un pamatīgums.

LASI ARĪ: Visveiksmīgākās un visneveiksmīgākās Zodiaka zīmes

Harmonizēt Muladharu palīdzēs sarkanā jašma. Šis minerāls nodrošina kontaktu ar Zemi un sniedz tai atbalstu. Tā izlaiž lielu enerģijas daudzumu, kura pārsniegums dod iedvesmu un vēlmi rīkoties.

Oranžā čakra – svadhistāna vai seksuālā čakra

Svadhistāna ir atbildīga par vēlmi, seksualitāti, prieku. Harmoniskā stāvoklī tā rada emocionalitāti un radošumu, nelīdzsvarotā – egoisma izpausmes, baudas slāpes, kā arī bailes, fobijas. Dažreiz – vēlēšanās vai seksuālās apmierinātības zudumu.

Lai harmonizētu oranžās čakras darbu, izmantojiet karneilu. Tas ir universāls akumulators, kas piepildīs jūs ar enerģiju un ļaus jums darboties no resursu stāvokļa.

Dzeltenā čakra – manipura jeb nabas centrs

Varas un gribas centrs. Nesabalansētā stāvoklī dzeltenā čakra izraisa alkatību, manipulācijas un uzkrāšanu. Parasti tas ļauj jums būt aktīvam sabiedrībā, būt līderim, uzņemties atbildību un novest lietas līdz galam.

Lai harmonizētu Manipuru, izmantojiet citrīnu – tas dod enerģiju, kas māca mums redzēt citu cilvēku unikalitāti, realizēt talantus sabiedrībā un patiesi baudīt dzīvi.

Zaļā čakra – Anahata vai sirds centrs

Zaļā čakra ir atbildīga par jūtām, līdzjūtību un mīlestību. Ar harmonisko attīstību māca uzticēties, demonstrēt beznosacījumu mīlestību, pateicību. Kad dzimst nelīdzsvarotība, rodas vēlme kontrolēt citu cilvēku jūtas un greizsirdība.

Ir vairāki akmeņi, kas līdzsvaro anahatas darbu: maiguma atmosfēru sniedz rozā kvarcs, no kura kļūst vieglāk dot mīlestību, fluorīts mierina sirdi un galvu, un malahīts māca mūs pieņemt mūsu emocijas un palīdz atvērt sirds centru.

Gaiši zilā čakra – Višudha vai kakla čakra

Atbild par runu un dzirdi. Savā normā čakra veicina labu komunikāciju, mākslas objektu radīšanu, radošu pieeju dzīvei. Kad izpaužas nelīdzsvarotība, meli, glaimi, slikta valoda un egoisms.

LASI ARĪ: Urāns Vērsī: dzīvot pa vecam nesanāks. Ko sagaidīt Zodiaka zīmes pārstāvjiem nākamajos 7 gados?

Lai līdzsvarotu čakru, izmanto akvamarīnu. Tas ir kristāla godīguma akmens, tas palīdz saprast jūsu jūtas un motivāciju, iemācīt jums būt godīgam pret citiem, pasargā jūs no emocionālā stinguma.

Zilā čakra – Adžna vai Trešās acs čakra

Intuīcijas, domāšanas un garīgās atziņas čakra. Kad nelīdzsvarota – nezināšana, rūpes par vēlmēm, sapņiem un ilūzijas. Harmoniskā stāvoklī – vienotības ar pasauli pieredze, intuīcijas un psihisko spēju attīstība.

Lai saskaņotu Adžnu, izmantojiet Ametistu. Šis akmens nomierina trauksmi un nemieru, nomierina un ieslēdz intuīciju ar pilnu jaudu.

Baltā čakra (violētā čakra) – Sahasrara vai kroņa čakra

Baltā krāsa tiek uzskatīta par perfektu, jo tā apvieno visas iepriekšējās krāsas. Sahasrara ir atbildīga par saziņu ar augstāko sevi, lai to saskaņotu, vislabāk ir izmantot kristālu. Tas stiprina atmiņu un uzmanību, palīdz iekļūt rezonansē ar pasauli un saņemt slēptu informāciju.

avots: esotericblog

Leave a Comment