Kā uzvesties gultā ar vīrieti? Daži padomi

Noteikums Nr.4 iemācīties sacīt „Nē”

Upurēšanās ne vienmēr ir pateicīga lieta. Katrā ziņā noteikti ne seksā. Vīrieši, ja viņi nav maniaki – Iz**rotāji, paši nevēlēsies sievietei likt darīt to, kam viņa nepiekrīt. Bet viņiem ir jāzina, ka sieviete tiešām ir pret. Ticiet, labāk gultā ar vīrieti no paša sākuma ir pareizi uzvesties, pasakot „nē”, nevis viņš pēc tam mocīsies uztverot Jūsu pārmetošos skatienus, redz, paskaties, ko tu ar mani esi izdarījis.

Jūsu „nē’ nenozīmēs, ka Jūs esat pret seksu principā, bet tikai pret atsevišķām tā izpausmēm. Visrupjāko un nepatīkamāko. Sievietei, ja ar viņu tiešām mēģinātu izdarīt kaut ko tādu, ir tiesības un viņai arī vajag pretoties. Bet, noraidot scenāriju, ko piedāvā vīrietis, vienmēr viņam var piedāvāt savu.

Noteikums Nr.5 Nevajag kautrēties no sava ķermeņa

Jebkura vīrieša galvenā erogēnā zona ir acis. Ja precīzāk – hipotolāms, kas arī „zīmē” vīrieša smadzenēs dažādas frivolas bildes (lūk, no kurienes pastāvīgas domas par seksu). Jebkurš vīrietis ir simtprocentīgs „skatītājs”. Viņi var stundām skatīties uz porno, aizkavēties striptīzklubā un viņi neieredz seksu tumsā zem segas. Šī aklā knosīšanās viņus ļoti kaitina.

Sievietēm liekas, ka vīrietis viņu piekasīgi nopētīs, novērtēs, meklēs pumpas uz pēcpuses. Tas nav tā. Vīrietim ir cits domāšanas tips. Viņi ir aizņemti tikai ar momenta fiziku. Tāpēc, ja jūs gribat zināt, kā ir jāuzvedas gultā ar vīrieti, iegaumējiet, ka visatbildīgākajā momentā viņam gribas redzēt Jūs visu, gribas redzēt Jūsu un savus orgānus darbībā. Un ja Jūs viņam nedosiet šādu iespēju, vīrietis vienkārši aizvērs acis un stādīs sev priekšā jebkuru citu, pie tam, visdrošākos rakursos.

 Noteikums Nr.6 Jāmāk nodarboties ar seksu, ne tikai ar mīlestību

Vīrieši ir romantiski, bet dažreiz viņiem negribas domāt par intīmo atmosfēru, smaržīgām svecēm, mūziku un ilgu prelūdiju. Dažreiz viņiem gribas tikai seksu. Primitīvu dzīvniecisku seksu. Un īsta sieviete laiku pa laikam ļauj sevi izmantot kā seksa rotaļlietu. No pašu vīriešu vārdiem, tādos momentos viņu bauda no seksa ir fantastiska. Viņi simtprocentīgi sevī jūt apziņu „Esmu – vecis”. Jau šis fakts vien viņus uzbudina. Starp citu, daudzām sievietēm arī patīk ātrs sekss, tādēļ, ir vērts pamēģināt.

 

Avots: allwomens.ru 

COMMENTS

Leave a Comment