Kā vīrieši iemīlas saskaņā ar savu dzimšanas datumu

Lauva

Lauvas vīrietis, no visām citām zīmēm atšķiras ar savu atklāto un skaisto pieklājību. Uz iemīlējusies Lauvas fona visas jūsu attiecības vienkārši izgaisīs. Šīs situācijas galvenais trūkums var būt fakts, ka viņš noteikti centīsies jūsu priekšā parādīties kā galants kungs, kuram nav paraduma skaitīt naudu, taču patiesībā var izrādīties, ka viņa finansiālā situācija nav tik uzticama.

Jaunava

Jaunavas vīrietis par savām jūtām pastāstīs tikai ar Nā*essoda draudiem. Jā, un šajā gadījumā joprojām padomājiet, vai tas ir tā vērts. Noteikusi savu simpātijas objektu, Jaunava sāk viņu ilgstoši novērot un vākt informāciju. Tikai pēc tam, kad būs pārliecinājies, ka jūs atbilstat viņam lielākajā daļā parametru, viņš mēģinās jūs labāk iepazīt.

Svari

Iemīlējies Svaru vīrs ļoti ilgi tev nepiedāvās ar viņu stāties nopietnās attiecībās. Īpašu baudu šīs zīmes pārstāvji saņem tieši no draudzēšanās, un, ja tavs kungs ir Svari, tad attiecībās varēsi pilnībā izbaudīt konfekšu pušķu periodu.

Skorpions

Skorpions vīrietis, iemīlējies, uzreiz mēģinās tevi ievilkt gultā. Skorpions ir viena no impulsīvākajām zīmēm. Šādā situācijā ar viņu jāizturas stingri – pirmajās trīs iepazīšanās nedēļās neveiciet seksu. Pretējā gadījumā Skorpions atdzisīs pret jums tikpat ātri, kā tas uzliesmoja.

Strēlnieks

Strēlnieka vīrietis, iemīloties, kļūst par īstu komiķi ar nedaudz maniakālām manierēm. Viņš vienu pēc otras spēlēs jūsu priekšā izrādes, sākot no nejaušām tikšanās reizēm līdz visneiedomājamākajām situācijām. Turklāt iemīlējies Strēlnieks nemitīgi kaut ko nemitīgi saka, taču viņā nemaz nav nepieciešams klausīties, jo šajā gadījumā viņš ir pilnībā iegrimis sevī.

Mežāzis

Mežāzis ir dīvainākā zīme. Viņam vienkārši patīk sevi spīdzināt, cenšoties nepamanīt savas jūtas, un līdz pēdējam izrāda aukstumu un vienaldzību pret līdzjūtības objektu. Arī iemīlējies Mežāzis mīl sarīkot visa veida pārbaudes savam dvēseles radiniekam, tāpēc esiet gatavs tam, ka jūsu nervi būs diezgan izlutināti.

Lasi arī: Ko nekad nevajadzētu prasīt no Visuma

Ūdensvīrs

Vīrietis Ūdensvīrs tev atzīstas mīlestībā negaidītā un romantiskā veidā, taču tad nevajag no viņa gaidīt romantiku. Ūdensvīri, iemīlas galvenokārt savos draugos, tāpēc vienmēr labi apzinās savu izredzēto paradumus un patikas. Diemžēl viņu mīlestība tikpat viegli var pārvērsties draudzībā.

Zivis

Vīrietis Zivis, iemīlējies, kļūst ļoti pieticīgs. Viņam ir vajadzīgs zināms laiks, lai saprastu, ka viņā ir pamodušās jūtas, un atzīties līdzjūtības objektam. Starp citu, šī zvaigznāja pārstāvji ir ļoti spītīgi, un, ja pēkšņi izrādīsies, ka Zivju mīļotais cilvēks neatbild, viņi noteikti atradīs veidu, kā to labot. Bieži viņi nonāk galējībās, kas saviem partneriem sagādā daudz neērtības.

COMMENTS

Leave a Comment