Kā bildēs izskatīties slaidākai? Atklāsim visus trikus!

Stāvi 45 grādu leņķī

Ja stāvēsi pret objektīvu nedaudz sāniski un vēl piedevām pastiepsi tās kājas pirkstgalu, kas ir vairāk vērsta objektīvam, tad izskatīsies ne tikai slaidāka, bet arī garāka!

Sēdi uz maliņas

Ja bildē vēlies sēdēt, tad apsēdies vairāk uz maliņas. Šādi augšstilbi nepiespiedīsies pie sola un neradīs apjomīgu augšstilbu efektu.

Sakrusto kājas

Sakrustotas kājas bildē uz pusi vizuāli samazinās kāju apjomu. Ja pastiepsies uz pirkstgaliem, tad padarīsi savu augumu garāku.

Lasi vēl: Šie vienkāršie meikapa triki liks zobiem izskatīties baltākiem UZREIZ!

Neliec roku uz sāna

Tā tu tikai “ierāmēsi” savu vidukli un sānus un dosi sev papildu platumu bildē. Rokas gar sāniem vai pieskaršanās kādam priekšmetam liek augumam izskatīties šmaugākam.

Iztaisno muguru

Sakumpusi mugura pat slaidam cilvēkam bildē liks izskatīties apaļīgākam. Taisna mugura liks augumam izskatīties vizuāli garākam un slaidākam, un kas nav mazsvarīgi: izcels arī krūtis.

Zodu uz augšu

Ja tev ir neliels dubultzods vai arī nedaudz nokarena āda zem zoda, tad piepacel zodu, lai izlīdzinātu žokļa un kakla līniju (attiecīgi gan nokarena āda, gan dubultzods būs mazāk pamanāmi). Izvairies no fotografēšanas no sāna.

Pacel mēli

Atgriežoties pie iepriekšējās situācijas ar dubultzodu vai nokarenu ādu: turi mēli pie augslejām, tas sasprindzinās kakla muskulatūru un vizuāli “piepacels” zodapakšu.

Izvēlies vienkrāsainu apģērbu

Tā vietā, lai izvēlētos rakstainu apģērbu, izvēlies vienkrāsainu. Tas gan nenozīmē, ka tev visai jābūt ģerbtai vienā krāsā. It nemaz nē. Vari vilkt dažādas krāsas, tikai izvairies no rakstiem apģērbā – tie vizuāli palielina ķermeņa aprises.

Nevelc maisveidīgu apģērbu

Izvēlies tādu apģērbu, kur tikai vienā no ķermeņa daļām ir nokarenas detaļas. Velc vai nu brīvus svārkus ar pieguļošu krekliņu vai pieguļošus svārkus ar brīva piegriezuma blūzi. Ja visās ķermeņa daļās būs brīvs apģērbs, tad izskatīsies absolūti bezformīgi. Viens no trikiem ar apģērbu ir radīt kontrastus – tās ķermeņa daļas, kuras gribi slaidināt, ietērp tumšākās krāsās nekā tās ķermeņa daļas, kuras vēlies izcelt.

Velc savam izmēram atbilstošu apakšveļu

Īpašu uzmanību pievērs krūšturim. Iespiedušās lences vai vīles apakšveļā un dekoltē, kur krūtis “veļas” ārā no krūštura, liek sievietei izskatīties ne tikai nevīžīgi, bet vizuāli arī piedod papildus kilogramus.

Izvēlies leņķus

Lai bildēs padarītu sevi slaidāku, izvēlies vai nu 45 grādu leņķi, kas ideāli derēs pilna auguma bildēm. Pašbildēm, kur kadrā ietilpst seja, kakls, atslēgas kauls un dekoltē zona, fotografē sevi no priekšas un nedaudz no augšas. Liela nozīme ir gaismai – atrodi savas sejas izteiktākās daļas, piemēram, vaigu kaulus un uzacu lokus un vērs tiem nedaudz vairāk apgaismojuma nekā pārējām ķermeņa daļām.

Avots: rd.com

Leave a Comment