Kā iekarot katras zodiaka zīmes pārstāvi? Horoskops mīlestības meklētājiem

 

VĒRSIS

Dodieties tieši pie viņa, ja meklējiet oāzi nekam nederīgu un pļāpīgu ļaužu apdzīvotā tuksnesī. Jūs neatradīsiet Vērsi, kurš būtu kompānijas dvēsele. Var paiet kāds laiciņš, lai noorganizētu pirmo randiņu. Vērša zīmē dzimis vīrietis nesteigsies uzlūgt jūs uz tikšanos, bet Vērsis – sieviete nesteigsies piekrist jūsu piedāvājumam. Kad viņi beidzot izlemj, ziniet – jūs tiešām esiet iepaticies. Vērsis necieš meļus un var atpazīt viltojumu. Vēršus neapmierina tas vien, ka viņi mīl paši sevi, viņi pieprasa mīlestības pierādījumus arī no citiem.

 

DVĪŅI

Pirmajā mirklī jums liksies, ka jūs pazīstiet Dvīni visu mūžu, saruna pārpildīta idejām, asprātībām, interesantām atmiņām. Dvīņi neļaus kompānijai krist apātijā. Esiet dzīvespriecīgi un jautri, ja gribiet pievērst Dvīņa uzmanību. Dvīņiem patīk noslēpumainība, patīk patenkot. Negaidiet, ka viņi nevarēs skūpstīties un pļāpāt vienlaicīgi – varēs un darīs!

 

VĒZIS

Kad satiekat kādu, kurš dzimis šajā zīmē, novērsiet sarunu uz labdarību, bērniem un organizācijām, kas nodarbojas ar to. Vēzis – līdzjūtīgs cilvēks, kurš gatavs palīdzēt pat nepazīstamiem cilvēkiem. Vēzim ir lieliska atmiņa. Vēžiem nepatīk, ja viņu darbība tiek uztverta kā pašsaprotama.

 

LAUVA

Ja esiet pārliecināti, ka strīdā ar Lauvu taisnība ir jūsu pusē un nevariet piekāpties, izmēģiniet pēdējo metodi – Lauvas humora izjūtu. Parādoties sabiedrībā Lauvas pieņem, ka visi pārējie uz viņa fona ir tikai silueti. Šajā zīmē dzimušajiem tiešām ir laba humora sajūta, tikai nekad nedrīkst smieties par viņiem. Viņu mīļākais dārgakmens – rubīns.

JAUNAVA

Jaunavas ir darbaholiķes, jūs viņu atradīsiet starp nedaudzajiem, kuri paliek darbavietā līdz vēlam vakaram, lai savestu kārtībā savu darba vietu. Jaunavas piesaista šarms, elegance un nosvērtība. Viņas sajūsmina asprātība un talantīgums. Jaunava vēlas jūs cienīt, ticēt, ka jūsu izglītība, intereses un sociālais stāvoklis ir līdzvērtīgs vai pārāks par viņu.

SVARI

Svariem nepieciešama apjūsmošana, netaupiet komplimentus. Apsēdiniet viņu uz zelta paplātes un nēsājiet uz rokām, tikai nepārspīlējiet. Svariem patīk greznība. Ja gribiet viņiem ko dāvināt, tam jābūt īstam sudrabam, zeltam, briljantiem vai franču šampanietim.

SKORPIONS

Nav vērts viņiem piedāvāt teātri, garu vizināšanos ar auto – Skorpioni pārāk mīl mājas ērtības. Skorpiona rīcība nav paredzama. Vienmēr jautājiet viņa padomu. Nekad nepiedāvājiet to, kas viņam nepatīk, savādāk jums vajadzēs nopūlēties atjaunot jūsu attiecības. Pieņemiet to kā normu, ka Skorpions visu zina labāk par citiem. Skorpioniem vajadzīga vislielākā uzmanība. Esiet emocionāli, un Skorpions jums atmaksās simtkārtīgi.

STRĒLNIEKS

Ja rīkojiet ballīti mājās, neaiciniet daudz viesu. Strēlnieki dod priekšroku mazām kompānijām, lai būtu reāla ietekme uz sabiedrību. Strēlnieki ir interesanti stāstnieki, ar smalku humora izjūtu. Strēlniekiem patīk viss, kas saistīts ar mūziku un kustībām, viņi ir atklāti un patiesi seksa jautājumos.

MEŽĀZIS

Sabiedrībā Mežāzis parasti atrodas aizmugurējā plānā, sekojot notiekošajam. Randiņš ar viņu, visdrīzāk, nebūs pats satraucošākais, kāds jums bijis. Mežāzis ir godkārīgs un orientēts uz darbu. Viņu interesē māksla. Mežāzim nepatīk lētas un raupjas lietas, viņiem visam jābūt pirmklasīgam.

 

Lasi arī: 3 lietas, kuras jūs nekad nepanesat attiecībās, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

 

ŪDENSVĪRS

Nekļūdīsieties, ja liksiet strādāt Ūdensvīra prātam, kurš ir jūtīgs pret laika garu un seko mākslas jaunumiem. Ūdensvīriem patīk dāvināt un saņemt dāvanas. Jūsu romāns nebūs vienmērīgs, negaidiet, ka Ūdensvīra reakcija būs tāda pati kā citiem cilvēkiem. Iespējams, esiet ļoti tuvu pazīstams ar Ūdensvīru, un viņš no jums attālinās, tad tikai tāpēc, lai labāk jūs saskatītu no attāluma. Tas nozīmē, ka viņš sāk domāt par jums ne tikai kā par draugu.

ZIVIS

Zivis vienmēr ir uzmanības centrā un pielūdzēju ielenkumā. Brīnišķīgas manieres un mierīgs raksturs padara viņas pievilcīgas. Bet, ja par viņām nesajūsminās, tās visdrīzāk bēdājas un dusmojas kaut kur stūrītī. Ja attiecības nonākušas līdz intīmām lietām, viņu ideālā vieta ir silta istaba ar ūdens imitāciju.

 

Avots: 30-interesanti-fakti-2-7

Leave a Comment