Kā mājdzīvnieks var izmainīt jūsu attiecības?

Kad mājās ir parādījies jauns mājas iemītnieks – dzīvnieks, var sākties strīdi par to, kurš viņu vedīs ārā, kurš aizies uz veikalu pēc barības.. strīdi var sanākt nebeidzami. Tieši tāpēc dzīvnieks ir labs pārbaudījums tam, kā jūs kopā spējat strādāt kā komanda.

Tas var būt arī apliecinājums tam, vai jūs vispār vēlaties spert nākamo soli attiecībās. Jā, mājdzīvnieks var parādīt, vai jūs esat gatavi bērnam – protams, rūpes par dzīvnieku ir daudz vienkāršākas, tomēr tās apliecina to, vai esat gatavi tajā visā ieguldīt gan laiku, gan naudu, gan enerģiju.

Šeit sievietes ir atklājušas savas sajūtas pēc tam, kad kopā ar savu dzīvesbiedru viņas ir iegādājušās mājdzīvnieku:

“Pēc diviem satikšanās gadiem un viena kopā dzīvošanas gada, mēs ar draugu izlēmām iegādāties kaķi – Dženisu. Izrādījās, ka tas bija tieši tas, kas mums bija vajadzīgs. Kad mums vajadzēja palikt vieniem, viņa bija mazs, pūkains nomierinātājs. Arī tad, kad mums nācās naktis pavadīt šķirti, tomēr mājās bija kāds, ar ko samīļoties. Tagad esam Dženisai iegādājušies arī brālīti, lai viņai nebūtu skumīgi, kad mēs neesam mājās.” Dženna S.

“Kad mēs ar draugu iegādājāmies Beiliju, momentā iemīlējāmies viņā. Tas varētu izklausīties dīvaini tiem, kuriem nav mājdzīvnieku, bet viņa mums ir kā bērns. Pirmo reizi, kad viņa saslima, mans draugs nekavējoties devās mājās pagatavot viņai īpašu maltīti, kas nomierinātu viņas vēderu, tāpat arī viņš atcēla savus vakara plānus, lai varētu pieskatīt Beiliju. Šis suns ir pierādījums tam, ka kādu dienu mans draugs būs arī ļoti labs tēvs mūsu bērnam!” Braiena S.

“Mans draugs centās mājās ieviest likumu – guļamistabā kaķis nedrīkst uzturēties. Uzminiet, kurš uzvarēja šajā cīņā!” Elizabete A.

“Es izglābu pamestu suni Vecgada vakarā. Viņš šobrīd mājās ir strīdu iemesls, jo ir ļoti pieķēries manam draugam. Mēs strīdamies, jo suns vēlas ieņemt manu vietu. Viņš vēlas ieņemt manu vietu gultām un kož tad, ja cenšos viņu pabīdīt prom. Tāpat viņš arī nokārtojas uz manām drēbēm. Viņš mani mīl, bet viņš tāpat arī vēlas mani aizstāt.” Tonja R.

 

Avots: www.womenshealthmag.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Vecais Jurka no Tadenavas</cite>

    Tur viens krievu aktieris arī ar sunīti esot filmējies… kropļi morālie! Tas taču ir pretīgi ņemt suni gultā, kad tur guļ vīrietis ar sievieti!

Leave a Comment