Kā pierunāt vīrieti uz seksu

Lielākā daļa vīriešu var sapņot par to, lai meitenes kārtos viņiem ap kaklu, kristu pie kājām un sabučotu. Taču realitātē gandrīz visi stiprā dzimuma pārstāvji  apvienojas viedoklī, ka nemīl , kad sieviete atklāti uzmācās ,vīriešus uzbudina mājieni, kaisle un pustoņi, pat ja viņi ar dāmu kopā ir pietiekami sen. Radam intrigu un rīkojam provokācijas, lai savaldzinātu savu mīļoto, nepārkāpjot pieklājības normas.

Gardas vakariņas

Pēc statistikas, daudzi vīrieši novērtē sievietes seksualitāti pēc tā, kā viņa ēd. Ja meitene ēd ar baudu un ar zināšanām, orientējas produktu saderībā, ir savi priekšstati, mīl skaisti pasniegtus ēdienus un pati gatavo oriģinālus ēdienus, tātad gultā ar viņu garlaicīgi nebūs.

Tātad, ja esat nolēmusi savaldzināt savu mīļoto, pamēģiniet izmantot šo paņēmienu. Pagatavojiet ēdienu no produktiem, kas satur afrodiziakus.  Lieliski derēs japāņu virtuves ēdieni, pie tam ēst sušī ar kociņiem var arī ļoti erotiski. Uzaiciniet vīrieti pie galda un vienkārši apsēdieties vakariņot. Ēšanas laikā koķeti aplūkojiet  savu mīļoto, uzturiet nepiespiestu sarunu, smaidiet un pati ēdiet ar baudu!

Pavedināšana bez vārdiem

Ir lielisks veida kā mainīt jūsu vīrieša uzvedību praktiski jebkurā brīdi. Pilnīgi pietiekami sarunas laikā ar viņu par absolūti jebkuru tēmu – par pavadīto dienu, futbolu vai jaunajām kurpēm- domāt par pavisam ko citu.

Skatoties uz vīrieti, iedomājaties par seksu ar viņu līdz vissīkākajiem notikumiem: kā tieši jūs viņu izģērbjat, skūpstāt, apskaujat, pieskaraties, apdomājiet arī  ko viņš dara šajos brīžos. nenovērsiet savu skatienu un nezaudējiet acu kontaktu ar savu sarunas biedru, turpinot nevainīgu , kā varētu likties, dialogu. Pēc diezgan īsa laika posma jūs būsiet pārsteigta par vīrieša garastāvokļa pārmaiņām un viņa tālāko rīcību.

Seksuāli mājieni.

Galvenā visas pasaules vīriešu erotiskākā  fantāzija- sekss ar divām sievietēm vienlaicīgi.  Pie tam tikai dažas gatavas to īstenot realitātē, īpaši ja ir nopietnas attiecības. Bez tam, domas par to, ka viņu mīļotā glāsta citu sievieti viņa klātbūtnē, satrauks iztēli. Nospēlējiet uz tā arī jūs.

Piemēram, atrodoties restorānā vai citā sabiedriskā vietā, izvēlaties sev sieviešu dzimtes  novērošanas objektu un sāciet flirtēt ar šo meiteni, erotiski skatoties uz viņu un izmantojot visu savu savaldzināšanas pamat arsenālu, kuru jūs parasti izmantojat kontaktējoties ar vīriešiem.

Pavērojiet sava vīrieša reakciju, bet pēc tam apspriediet ar viņu savas simpātijas pret izvēlēto meiteni. Nešaubāmies, ka vīrieša fantāzija līdz tam brīdim jau būs tik tālu nonākusi, ka viņš vairs neļaus jums sēdēt savā vietā mierīgi.

SMS pavedināšana

Liekas, tik elementāri – uzrakstīt vilinošu īsziņu savam mīļotajam! Bet patiesībā noformulēt savas domas un fantāzijas un ielikt tās īsā īsziņas tekstā- nav viegls uzdevums. Tādēļ jums var palīdzēt citāti no erotiskās literatūras, citām intriģējošām grāmatām, dziesmām, filmām .

Sāciet rakstīt provocējošas sms no pusdienlaika un turpiniet līdz vakaram, ar intervāliem 20-40 minūtes, lai turētu vīrieti sasprindzinājumā līdz darba dienas beigām. Tiklīdz beigsies viņa darba diena , viņš pie jums atlidos uz mīlas spārniem un labi, ja sekss notiks  5 minūtes pēc tā, kad viņš atver durvis, nevis uzreiz uz sliekšņa.

Seksuālās dejas.

18-19 gadsimtos attiecības veidojās ballēs. Deja bija iemesls lai iepazītos, intīmām attiecībām vai laulībām. Tagad situācija nedaudz ir mainījusies, bet kāpēc  lai neizmantotu senlaicīgās metodes?

Iepriekš iemācieties kustības un izvēlaties pareizu mūziku- lai tas būtu tieši tas stils, kas jums ir vistuvākais. Tas var būt kā polka, hip – hops,  tango, tā arī striptīzs. Galvenais, lai izpildīšanas laikā jūs justos komfortabli un pārliecinoši. Uzaiciniet savu mīļoto uz deju, bet dariet to nedaudz atturīgi- dejas laikā atrodoties ļoti tuvu viņam, neļaujiet sev pieskarties līdz tam brīdim, kad jūsu izpildījums beigsies.

Pateicoties kaislei un regulāram seksam, jūs spēsiet saglabāt savas attiecības ilglaicīgi, jo īsta mīlestība, kam pievienotas vieglas provokācijas- visas cilvēces mīļākais deserts.

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment