Kādas ir tavas sapņu kāzas, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi

AUNS

1

Viņam patīk viss pārsteidzošais un aizraujošais, tādēļ tādām arī ir jābūt kāzām. Tev ir nepieciešama neordināra laulāšanās vieta – tu vēlies modernas dekorācijas, radošu pieskārienu ikvienai kāzu detaļai. Galvenais ir tas, ka kāzu viesiem tiks radīts iespaids, ka tās nav parastas kāzas. Tu noteikti arī sliecies uz siltajām krāsām, kā nekā tu esi uguns zīme.

VĒRSIS 

2

Vērsim ir vajadzīgas klasiskas, elegantas kāzas. Labs ēdiens un izcils vīns ir prioritāšu sarakstā, un tu jutīsies kā mājās milzīgā zālē sakot “jā”. Tā kā tev patīk atrasties pie dabas, visticamāk, ka viesības ir jāizplāno kādā krāšņā, klusā vietā (galvenais ir iepriekš noskaidrot laika prognozes!!). Dekorācijās noteikti jāizmanto koks un labs apgaismojums. Ja viesības būs iekštelpās, tev noteikti patiks miksēti elementi (tekstūras, modeļi, krāsas), kas veidos patīkamu atmosfēru.

DVĪŅI

3

Dvīņiem patīk svinības – un tavas kāzas būs svinības maksimālajā līmenī. Tev patīk lielas kāzas, kurās ir daudz cilvēku, bet kurās tajā pašā laikā nav pārāk daudz lietu, dekorāciju. Tieši tādēļ tu fokusējies uz brīnišķīgu mūziku, dīdžeju, deju grīdu un, iespējams, ka pat vēlēsies noīrēt foto kabīni. Tev patīk rotaļīgas krāsas un detaļas, un darīsi visu, lai tava lielā diena būtu krāšņa.

VĒZIS

4

Vēzis ir sentimentāla zīme ar izsmalcinātu gaumi, kas nozīmē, ka tavas kāzas, visticamāk, būs labi pārdomāts pasākums tuvāko draugu un ģimenes lokā. Iespējams, ka tu vēlies kāzas svinēt labi pazīstamā, iemīļotā vietā vai arī baznīcā. Tu vēlēsies daudz nostaļģisku un mājīgu lietu, kas atklās tavu klasisko un romantisko stilu. Tāpat tev patīk bāli zilie, rozā un baltie ziedi, kas noteikti atspoguļosies tavā kāzu pušķī.

LAUVA

5

Lauvas bieži vien tiek redzētas kā visu zodiaka zīmju “zvaigznes”, tomēr to nevajag pārprast – kāzu ziņā viņas ir pavisam citādākas. Lauva vēlas, lai visas acis būtu pievērstas viņai, tādēļ Lauva izvēlēsies vecās Holivudas glamūru – spēcīgas, dziļas krāsas. “Lukss” ir tavu kāzu atslēgas vārds, un katra kāzu detaļa to pierādīs. Tev lieliski būtu kāzas svinēt senā hotelī vai vecā teātrī – tajās noteikti būs daudz viesu un izsmalcināta ēdienkarte.

JAUNAVA

6

Tu caur-caurēm esi perfekcionists, un tavas kāzas būs izplānotas līdz pēdējai detaļai. Tomēr Jaunavas nevēlēsies pārspīlētas kāzas. Viņām tikai vajag labāko no labākā, tu tāpat arī novērtē pieticīgu, skaistu pasākumu ar daudz personiskiem pieskārieniem un eleganci. 

SVARI

7

Kad runa ir par kāzām, Svariem ir svarīgi veidot pasaku. Lieli rotājumi galda vidū, pasteļtoņu krāsas ir raksturīgākās Svaru kāzu iezīmes. Un neiztrūks arī svaigi ziedi un daudz, daudz sveču gaismas. Svinības notiks kādā gaišā un romantiskā vietā – ideālā variantā tās varētu tikt svinētas pie jūras, jo tā rada visromantiskāko gaisotni.

SKORPIONS

8

Viņi kāzas nevēlas veidot pārspīlētas, tām būs dramatisma piegarša – vilinošas detaļas, krāsu bagātība un, iespējams, pat saulrieta skats. Tu izvēlēsies visu, kas veidos lielu atkāpi no ierastajām klišejām – tu negribi ordināras kāzas. Sākot ar vīnu sarakstu un beidzot ar viesu sarakstu, viss veidos iespaidu par spēcīgu savienību iemīlējušos cilvēku starpā.

STRĒLNIEKS

9

Piedzīvojumu meklētājam Strēlniekam patiks kāzas ārpus telpām, tajās ir jādominē krāsu bagātībai un bohēmiskām detaļām. Tomēr savās kāzās tu nevēlēsies milzīgu viesu pūli – drīzāk tikai tuvākos cilvēkus, kuri spēlē lielu nozīmi tavās un tava mīļotā attiecībās. Kāzās noteikti būs bufete un izsmalcinātu dzērienu bārs un dīdžejs, kurš atskaņos viesu mīļākos gabalus. Tev kā līgavai noteikti būs kleita un kurpes, kurās jutīsies ērti un varēsi izdejoties – svarīgākais ir komforts!

MEŽĀZIS

10

Mežāzim patiks tradicionālas kāzas ar elegantu pieskārienu. Retro dekorācijas vīsies ar izsmalcinātām detaļām, kopā veidojot neaizmirstamu skatu un sajūtu. Tava ideālā kāzu norises vieta ir vecs, klasisks hotelis vai vīna darītava. Krāsas tu izvēlēsies tādas, lai viss izskatītos elegants un krāšņs.

ŪDENSVĪRS

11

Ūdensvīrs ir brīvais gars, kurš vēlas atkāpties no tradicionālajām vērtībām – lai arī kāzas, iespējams, svinēsi tradicionālā vietā. Varbūt tavs kāzu tērps būs kopējais kostīms sarkanā krāsā ar dārgakmeņu galvassegu vai arī, piemēram, tu atļausi līgavas māsām pašām katrai izvēlēties savu kleitu. Ūdensvīrs – līgava vēlas kāzas, kas liks viņai justies unikālai. Kāzās noteikti ir jābūt eksotiskiem ziediem un retro stila pieskārienam.

ZIVIS

12

Zivis ir romantiskā līgava ar pārdomātiem, sentimentāliem pieskārieniem, kas liks kāzām izskatīties pēc romantiskas filmas. Intīmas kāzas tikai ar ģimeni un draugiem ir ideālais variants. Plūstoša kleita un svaigi ziedi ir līgavas vajadzību sarakstā, un tu arī darīsi visu nepieciešamo, lai tavās kāzās būtu ļoti labs fotogrāfs, kas veidos atmiņas visai dzīvei. 

 

Avots: womansday.com

Leave a Comment